Reklama

Reklama

Japonský policista Thomas Hoshino pátrá v Los Angeles po nejnebezpečnějším zabijákovi japonské větve mafie, Jahovi. Thomas je předurčen se s ním utkat v souboji mezi Dobrem a Zlem, přestože zabiják Jaho, který ovládá legendární techniku nazývanou "Dotyk Smrti", je nejlepším bojovníkem světa. Oba dva jsou mistři japonských bojových umění a my se stáváme svědky jejich souboje, ... souboje na život a na smrt. (Davay Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

wray 

všechny recenze uživatele

Ked som bol maly tak sa pozerali vsetky karate filmy zaradom. Neriesilo sa co je dobre. Proste cim viac karate filmov clovek videl tym lepsie. Niektore sa mi vryli do pamati viac, ine menej. Red Sun Rising je ta druha kategoria. A po opatovnom pozreti sa iba potvrdilo ze az tak dobry film to zas nie je... Proste klasika - policajt vs nejaky zloduch, daka zena a bitky. V podstate to nesklamalo, nic velke som od toho necakal, a ta 1* by mohla vyzerat ze to bol velmi zly film. Nie je tomu tak - ide len o to ze vacsina z tychto karate filmov nebolo ziadne velke umenie :) Takze 1* ale stale ok. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Policie L.A. má v rukou nebezpečného zločince, pro kterého si z Japonska přijede detektiv Hoshino (Don ´The Dragon Wilson). V cestě mu ale stojí černý ninja, který ovládá smrtelný dotek smrti....Klasické akční béčko 90.let. Hraje zde spousta známých tváří a film není tak stupidní, jak se může na první pohled zdát. Myslím, že to bude asi jeden z lepší Dragonových filmů. Tentokrát trochu s prvky fantasy. 55% ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem hledal dlouho. Bylo těžký ho najít protože jsem neměl tušení kdo tam hraje a jak se jmenuje. Ale jakmile jsem to pustil, tak jsem si vzpomněl, že jsem to na VHS dost často pouštěl. Je to fajn snímek, jasně, některé ty pasáže s energií, která jde z prstů jak záporáka tak klaďase jsou přehnané, ale dá se to v pohodě přežít. Bitek je tu celkem dost a jsou v pohodě akorát Don je takový ne moc sympatický. Ale James Lew je skvělý záporák, tyhle jeho role mne baví. Celkově film odsýpá a nenudí. Bavily mne i slovní rozepře mezi Donem a policistkou. Já se zase bavil. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kdysi mě tohle video béčko docela bavilo, ale po pravdě není to nic extra. Ostatně stejně jako většina tvorby Dragona Wilsona. Viděno dnešní optikou to určitě patří k jeho lepším kouskům, ale je to takový roztahaný a přitom dějově zmatený a nezáživný. Aspoň, že ta akce je tady docela na úrovni (tedy na daný typ filmu) takže budu k tomu celkem shovívavý, páč Don Drak natočil i spousty nekoukatelných srágor.55% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama