Reklama

Reklama

O Dorotce


Dorotka a ježibaba (E02)

(epizoda)
  • Československo Dorotka a ježibaba

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět, scénář a režie: Božena Možíšová. Také vás při sledování této epizodky z tohoto populárního kresleného seriálu honila kdysi tak mlsná? Ta perníková chaloupka i samotná baba ježibaba opravdu neměli chybu, stejně jak i to její startování a oprava toho jejího létajícího koštěte. Opět pěkná a zajímavá skoro rock' n' rollová hudba! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud si mne chce nějaká ježibaba vykrmit k upečení, tak ji předem upozorňuji, že to jednak bude drahá záležitost a hlavně bude muset všechny ty věnečky, laskonky či štafetky prokládat nějakým tím řízkem, smažákem a nešetřit na hranolkách s tatarkou. S Dorotkou to měla jednoduché a jistě by si na ní i pošmákla - tedy nebýt otravného papagáje a mít na koštěti technickou, Jenže na to dámy s bradavicí na nose nemyslí, takže ke kanibalismu nedošlo a nějaká ta zábava z toho nakonec taky byla. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Papagáj to s presadzovaním racionálnej stravy preženie a Dorotka sa vydá na cestu detskej nadváhy, v čom ju podporuje ježibabská obsluhe perníkovej cukrárne, ktorá na oslavu každého pribratého kila tancuje rituálne tance. Tešiť nás môže jedine to, že vzhľadom na jej kanibalské sklony, by sa v prípade obezity nejednalo o trvalý jav. Vynikajúca a gagmi nadupaná epizóda. ()

Reklama

Reklama