Reklama

Reklama

Pasongsong gyerantak

  • Jižní Korea 파송송 계란탁 (více)

Obsahy(1)

Dae-Gyu je obyčejný pracující muž, který se v poklidu potlouká životem, když tu jednou na jeho dveře zabuší uplakaný chlapec, který tvrdí že je jeho syn. Dae-Gyu se ho pokouší zbavit, ale moc se mu to nedaří, a tak se rozhodne vydat na cestu za chlapcovou matkou, aby jej vrátil domů. (Zíza)

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký štandardný road movie v ktorom sa postupne zbližuje nezodpovedný flákač so svojím náhle sa objaveným synom na ceste za chlapcovou matkou. No a keďže sme v Kórey, tak tam nakoniec musí niekto srdcevrúco zomrieť. Tentoraz ma to nedojalo, ale ani som sa nenudil vzhľadom na to, že road movie nemusím. Výsledkom je štandardná jednohubka. 6/10. ()

May 

všechny recenze uživatele

Korejské filmy umí bravurně mixovat žánry tak, že to nebije do očí, ale naopak ještě umocní celkový zážitek. Cracked Eggs & Noodles se ze začátku tváří jako pomalá komedie na mnohokrát omílané téma, ale v druhé polovině se volně zhoupne do dramatu ženoucího se za jasným vyhrocením děje. Myslím si, ze Pasongsong gyerantak není ničím extra-výjimečný film, ale má několik klišovitých, avšak neuvěřitelně emocionálně silných okamžiků, které ho posouvají o třídu dál až do místa, co způsobí nezapomenutelnost některých scén. A co je víc než vzpomínky.. 7/10 ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama