Reklama

Reklama

Obsahy(1)

41 videoklipů synthipopových kouzelníků Neila Tennanta a Christophera Lowea - Pet Shop Boys, kteří jsou spolu s manchesterskými New Order snad nejvýznamnějšími představiteli inteligentního britského elektronického popu. Kolekce začíná jedním z prvních hitů Opportunities (album Please, 1986) a končí "oslavnou" ódou London (album Release, 2002) a třemi rozšířenými ´extended´ verzemi singlů Domino Dancing, So Hard a Go West. Nechybí všechny singly, které bodovaly na horních příčkách britské hitparády, např. West End Girls, Suburbia, It´s a Sin, Rent, Being Boring, Se a vida é, ani předělávky Elvise Presleyho Always On My Mind a U2 Where The Streets Have No Name. (no2)

(více)

Recenze (2)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Kompletní nálož videoklipů skupiny PSB. Být fanouškem téhle grupy, tak vpálím bez váhání 5 hvězd, ale takhle jsem si prostě logicky užil jen ty nejznámější fláky (ikdyž těch bylo sakra dost) a ten zbytek mě zas až tak nebral. 7.5/10 ()

no2 

všechny recenze uživatele

10/10 - Co dodat? Snad jen to, že po zhlédnutí PopArt musím uznat, jak neskuteční ´hitmakeři´ PSB byli - a stále jsou, ačkoliv mám pocit, že v devadesátých letech (a v současnosti) se už tolik ´jasných´ hitů v jejich hlavách neurodilo... Vzhledem k tomu, kolik slavných jmen ´eighties´ již dávno a často z nedostatku invence zaniklo, nebo v současné době již jen paběrkuje a zoufale se snaží o comeback, nemám jim to za zlé... Nepřekonaným vrcholem jejich tvorby je pro mě dosud album Actually z roku 1987 (na tomto DVD najdete 4 singly z tohoto alba, včetně snad největšího hitu PSB It´s a Sin a Tennantova duetu s Dusty Springfield What Have I Done To Deserve This?), mile mě svojí náladou překvapilo ´comebackové´ album Release z roku 2002 (z něhož jsou zde tři videa); zdařilá, nebo alespoň mírně nadprůměrná byla však i ostatní alba, včetně zatím posledního Fundamental z roku 2006 (jediné CD, které je vzhledem k datu vydání tohoto DVD /2003/ nezastoupeno). ()

Reklama

Reklama