Reklama

Reklama

Recenze (3)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

No moc nevím, asi je to špička své doby, animovaný seriál odchoval celou generaci filmových geeku za mořem, já jsem však nepolíben a podle počtu zdejších hodnoceních se zdá, že nejsem sám. Těžko něco vytknout, asi kdybych sledoval s open-minded grupou po půlnoci, posilněn trochu alkoholu, užil bych si celého G.I. Pepíka mnohem více, takhle jenom můžu spekulovat jak moc je film poplatný své době a kouzlu seriálu. 50 % ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

No paráda, další ze stařičkých animovaných filmů, typu Transformers. Navazuje to na seriál a o akci a pár vtipných scén není nouze. Z celého filmu je asi nejlepší Cobra Commander a jeho organizace. Scénky z G.I. Joe mě ani tam nebrali, i když s takovým Sgt. Slaughterem je taky psina. Takovéhle drsné animáky se už teď netočí... ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Už úvodní intro naznačuje změny oproti seriálu. Film začíná intrem z invaze Cobry do New Yorku, které skvěle zabrání organizace s názvem GI JOE. Zbytek je už jen historie... ne vážně:). Film se liší od seriálu hlavně v hlavní myšlence, že Cobra už není jediný soupeř skvělé organizace GI JOE. tentokrát přichází nový nepřítel a to Cobra-La. Ta chce ovládnout svět a G I Joe je poslední záchranou lidstva... Animace je jako obvykle z dnešního hlediska zastaralá, přesto má své kouzlo. Postavy jsou zde snad všechny ze seriálu a některé se nedočkají tak velkého prostoru jako dříve (např. Dr. Mindbender, který si užil svou slávu při "stavění" Serpentora). Příběh je plynulý a nemá hluchá místa. Jen škoda, že se film stejně jako seriál nevyvaroval "očekávaného" konce, který však vzhledem k směřování na diváky velmi mladé je pochopitelný (ale nemohl jsem si to odpustit:)). Přesto film potěší svým obsahem (pár náznaků o vzniku a účelu Cobry stejně jako samotný hlavní záporák Globulus potěší) a fanoušci seriálu rozhodně nebudou smutní. ()

Galerie (97)

Reklama

Reklama