Reklama

Reklama

Egao

  • Japonsko 笑顔
Krátkometrážní / Animovaný / Hudební
Japonsko, 2003, 2 min

Režie:

Makoto Šinkai

Obsahy(1)

Krátké anime music video vytvořil Makoro Shinkai během natáčení KUMO NO MUKÔ, YAKUSOKU NO BASHO. V celých třech minutách se setkáme s mladou ženu a jejím veselým křečkem. Písničku ke klipu nazpívala japonská zpěvačka Hiromi Iwasaki. (Mertax)

Recenze (29)

Matty 

všechny recenze uživatele

Kdyby kýč, megakýč! Ale když ono to bylo tak miloučké... :-) „Up in the middle of the blue, blue, blue sky“ zní v japonštině asi kvadrilionkrát lépe než v angličtině, natožpak češtině, výjimečně jsem tudíž překonal svůj bytostný odpor k patetickým zhovadilostem, filmík si s chutí zhlédl a celý dojatý čtyřmi hvězdičkami ohodnotil. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Google/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +určitě zvedne náladu, dá se poslouchat vícekrát, titulky, z nichž se dá odvodit pár japonských slovíček -je to docela krátké, nenabízí tak bohatý děj/// Spíše animovaný hudební klip, než cokoliv jiného. S příběhem o křečkovi a jeho dívce (nebo obráceně?) :-) Každopádně moje první zkušenost s tímto režisérem. Animace je trošku jednoduší, ale pěkná a hudba snad až návyková, docela tedy pohoda./// Celkem 66%/// ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Neviem sa absolútne rozhodnúť, či je to skôr na tri, alebo štyri hviezdy. Myšlienka je strašne jednoduchá; je to o dievčatku a jej škrečkovi, a ak z toho ešte niečo vyplýva, tak jedine, že ľudia a zvery by mali žiť pohromade a všetci by boli šťastní. Gýč, že by z toho gumený medvedík dostal cukrovku. Na druhú stranu, je to strašne milé a celý čas som sa pritom usmieval jak nepríčetný. A pesnička je tiež pekná. 70%, zatiaľ dávam štyri a ešte sa rozhodnem. Oproti ostatnej Shinkaiovej tvorbe je to ale trochu bezduché. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vožtomiuý ručně kreslený křečík a jeho soužití s paničkou mě opravdu nedojímá, a celkem vzato ani nezajímá. Anime klipů k různým písničkám (i nepísničkových) tu už byla spousta, a lepších, tenhle je zajímavý asi opravdu jen tím, že ho dělal "ten" Shinkai. 50% za svéráznou animaci evokující Hoshi no koe ze stejného roku. BTW pokud si myslíte, že tam není vlak, tak se pletete;) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama