Reklama

Reklama

Tmavé a opuštěné město. Lidé se stali obětí celosvětové epidemie před deseti lety. Ti, kteří přežili, se musí postarat o svojí vlastní existenci. Na ulici vládne kmen Clipperů, který po dohodě se svými hlavními rivaly - skupinou DA - rozdělili město a žijí spolu v pečlivě střeženém příměří, podle Zákona města. Až do doby, než zasáhne vnější síla - pohotovostní národní vláda - která chce nastolit kontrolu nad městem. Proto se rozhodne zničit kmen Clipperů. Těm nezbývá nic jiného, než bojovat o svoji budoucnost se zbraní v ruce. (Vapet Production)

(více)

Recenze (4)

Iva8bitova 

všechny recenze uživatele

Rok 2000. Většinu lidstva vyhubil virus. Ve městě žijí dvě rebelské tlupy Chipperové a DT. Mají město rozdělené napůl. Udržují mír na ostří nože. Z pouště do města přichází Leland. Stane se členém Chipperů. Ve městě se začne rozmáhat korporace Sunja. Spojí se s DT. Vyžene Chippery z města. Chipperové odejdou do Lelandovy pouštní osady. Tam se zotaví. Vrátí se do města vybojovat zpět své území. Tuctová béčková madmaxovka se spoustou známějších herců. Špatné statické akční scény. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Nudnejšie nízkorozpočtové postapokalyptické béčko so slabou akciou, ktoré sa hrá na niečo viac. Že sa tam ukázal taký herec ako Earl Jones bolo preto pre mňa prekvapením. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Hrozné a nudné. I přes americkou produkci a obsazení řady známějších ksichtů si člověk ještě se zalíbením vzpomene na taliánské klony Madmaxe, které jsou aspoň zábavné nebo na klony americké jako World Gone Wild. Tohle má tak nejblíž k Santiagovi, a to v hodně špatné formě. Nejhorší na filmu je, že se tam v podstatě vůbec nic neděje, což je pro žánr akční sci-fi smrtící. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama