Reklama

Reklama

Diary of a Nudist

  • USA Diary of a Girl Reporter (více)

Obsahy(1)

Novinový redaktor na svém loveckém výletě náhodou narazí na nudistický tábor v lese. Je tím velmi šokován a rozhodne se poslat svou reportérku Stacey přímo do tábora, kde má napsat pobuřující článek o táboře, vedoucí k jeho zavření. Ke svému překvapení Stacy zjistí, že má ráda nudistický životní styl a napíše velmi pozitivní články o svých zážitcích, které nejsou zcela v souladu s redaktorovými představami. Nakonec se i redaktor rozhodne vstoupit do tábora, aby napsal vlastní článek. (RetroMan)

(více)

Recenze (4)

Paity 

všechny recenze uživatele

Kdo si potrpí na nudismus a nudistické pláže, bude určitě ve svém živlu. Já k takovým ale nepatřím a tak hvězda za odvahu 60. let. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Taková pionýrská propaganda nudismu.... je to sice hrozně obstarožní, ale nahota v americkém filmu v roce 1961 tak to chtělo hodně kuráže. Já myslel, že v tý době by je za to zavřeli... ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Další ze série nudistické "propagandy" ve stylu Doris Wishman. Zápletka hloupější než v pornofilmu a dlooooooooooouhé dokumentární záběry opalujících se a koupajících se nudistů, z nich většina se usmívá, jako kdyby brali nějaké drogy, a hláškují zásadní pravdy o tom, jak je skvělé býti nudistou. Dámy velmi sympatické (naštěstí se neobnažovala i ta postarší ředitelka nudistické kolonie) a lehký jazzový soundtrack taky. Divák nemrava soustředící se na záběry z bazénu spatří chvilkami i více než "tits & butts", ale je to jako hledat jehlu v kupce sena :-) Ovšem ten happy end, ten mě totálně dostal... ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Film z kalifornské nudistické kolonie z r. 1961 je téměř dokumentárním filmem. O jedinou zápletku se postará redaktor, kterému tahle kolonie není vůbec po chuti, a reportérka, který objeví nový smysl svého života. Puritánská Amerika dokázala nemožné: film z nudistické kolonie obsahuje "jen" tits & butts. ()

Reklama

Reklama