Reklama

Reklama

Nude on the Moon

  • USA Nature on the Moon (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva vědci vedou vesmírný projekt, jehož účelem je cesta na Měsíc, a stále čekají, až je stát zafinancuje. Ale jeden z nich nečekaně zdědí milióny dolarů a výzkum si zaplatí sami. Asi po půl roce se konečně vydají raketou na cestu. Po příletu zjistí, že zde žije komunita telepatie schopných, spoře oděných lidí, kteří se jen baví, hrají si s míčem nebo se opalují. (jonyyy)

(více)

Recenze (7)

JFL 

všechny recenze uživatele

Měsíce nudy s nudisty na Měsíci aneb jak se poprat s plánem natočit nudistické sci-fi, když nemáte peníze a potřebujete, aby film měl celovečerní stopáž. Podobně jako Herschell Gordon Lewis nebo Russ Meyer také Doris Wishman sice platí za průkopnici své kategorie, ale stejně jako v jejich případě (i řady nejmenovaných) to z ní nedělá dobrou filmařku a její snímky čímkoli jiným než hrbolatými úseky na dlouhé cestě bourání tabu, než se mohli jimi pokořených milníků chopit schopnější tvůrci. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo zase jednou dílo. Asi nejsměšnější uniformy filmové historie, skafandry taktéž, ale musím říct, že by se mi na měsíci líbilo. Už aby byl natočený remake se současnýma kočkama! Závěrečný galaktický striptýz po konci k filmu byl super :D 30% ()

p6qwre 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dočetl, že Doris Wishman je skoro kultovní postava nízkorozpočtových, béčkových sexploitation filmů. Nejdříve natočila 8 filmů s nudistickou tématikou, poté se dala na sexploitation a zvládla dokonce i 2 pornografické filmy, pod které se ale nepodepsala. Nejznámější ze série nudistických filmů je právě Nude on the Moon. Jeho natáčení mohlo dle mne předcházet například toto - Doris Wishman: „Tak se mi podařilo pro nás zamluvit na tři dny park u jednoho zámku na Floridě. Příští týden tam natočíme film. Sežeňte mi do té doby prosím asi 20 nudistů a dva obleky, které by se daly využít jako skafandry. Dialogy vymyslíme přímo na místě“. Výsledkem je tedy film, ve kterém profesor a jeho asistent letí na měsíc v raketě, jejíž výstavbu zafinancují díky neočekávanému dědictví. Měsíc je k jejich překvapení obydlen lidmi oblečenými v plavkách (ženy nahoře bez). To je asi tak celý příběh, vůbec nic se tu neděje, proto je to děsná Nuda:(. Ve své době měly podobné filmy snad smysl - konečně bylo možné ukázat ve filmech bez problémů více nahoty a diváky bavilo být součástí "bourání tabu". Já to beru jako studijní příklad z pro mne dosud neznámého žánru, na další příklady si ale nechám na delší dobu zajít chuť. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Zatim asi nejlepsi film od DW, u kdyz sam nechapu, ze to rikam... Samozrejme, ze je to opet blbarna na entou a zase spatne natocena, ale tohle ma alespon jakous takous zabavnost. :) Dva kosmonauti prileti na Mesic, kde objevi polonahe zeny, ktere se bavi tocenim na kolotoci, hazenim si micem, prochazenim se v parku atd. Opet je tam par hezkejch holek a je to sci-fi, takze nakonec dam stred. I kdyz je to samozrejme nesmysl, a je to stred pouze v hodnoceni filmu od DW. :) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Hodně velká prapodivnost - dva astronauti ve strašně směšných skafandrech ( místo helmy kýbl s hadičkou ) přistanou asi na měsíci a tam světe div se běhají a opalují se nahoře bez holky a kluci. Revoluční dílko z roku 1962 (!) cenzurou neprošlé. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Doris Wishmanové se často přezdívá "ženský Ed Wood" a její tvorba to rozhodně dokazuje. Nude on the Moon je legendární filmová ptákovina, z nudistického období Doris Wishmanové asi nejznámější a nejspíše i nejzábavnější kousek. Bavil jsem se hodně, zejména když smrtelně vážně se tvářící profesor pořizoval z výzkumných důvodů dokumentární fotografie nahých žen hrajících si s míčem a stříkajících na sebe vodu. Pro nepřipraveného diváka ale bude nebetyčná nuda, děje to moc nemá, nudistky po chvíli začnou nudit a žádného zásadního odhalení (roztomilý dvojsmysl) se nedočkáme. A pozor, existují i verze bez závěrečného striptýzu! ()

franya69 

všechny recenze uživatele

Nebetyčná nuda, kde pobaví jen profesor svou smrtelnou vážností v bizarních situacích a legrační "skafandry" ty se fakt povedly. :-) Tři hvězdy dávám vzhledem k datu vzniku filmu spíš za odvahu... ()

Reklama

Reklama