Reklama

Reklama

Potíže růstu: Zase ti Seaverovi

(TV film)
  • USA Growing Pains: Return of the Seavers (více)

Obsahy(1)

Když se Jason a Maggie Seaverovi rozhodnou, že prodají rodinný dům, jejich děti Mike, Carol, Ben a Chrissy se snaží prodeji zabránit stůj co stůj. Domov přece mají jen jeden. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Olík 

všechny recenze uživatele

„Nesmrtelná“ a stále se rozrůstající Seaverovic rodinka se vrací v rodinném snímku s lookem devadesátých let a příchutí naprosté zbytečnosti. Seaverovic návrat na mne zapůsobil dojmem televizního zpracování Sám doma po dvaceti letech, což paradoxně bylo tím lepším, co snímek nabídl. Hrobníkem celé snahy režisérky a zároveň představitelky jedné z hlavních rolí Joanny Kerns, se stal bod, od kterého tvůrci rezignovali na pro nenáročného diváka snesitelnou komedii a dali se klišovitou cestou růžovoobrýleně happyendovitého vše generačního objímaní pod heslem „rodina je základ státu“ – to byl poslední hřebíček do rodinné rakve rodu Seaverů. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Manželé Seaverovi a jejich čtyři děti se v totožném hereckém složení představili již před dvaceti lety v komediálním seriálu Growing Pains (od r. 1985). (Olík)

Reklama

Reklama