Reklama

Reklama

Ipsae

všechny plakáty

Obsahy(1)

Min-kyu, ktorý bol nedávno prepustený z väzenia, sa živí ako elektrikár. Každý deň vylieza na telefónne stĺpy roztrúsené v neutešenej Changshin-dong. Jedného dňa si všimne votrelca v jeho súkromnom svete. Niekto na jeho stĺpy lepí, a tak ich začne odstraňovať jeden po druhom. Na jeho zdesenie sa však letáky na stĺpoch objavia znova.
Da-hye žije z ruky do úst, ale to je najmenší z jej problémov; stráca totiž zrak a ešte predtým chce nájsť svojho nezvestného brata. Potom, čo sa stretnú, sa Min-kyu a Da-hye začnú navzájom priťahovať prostredníctvom svojich bolestí a osamelosti. Nájdu spôsob, ako sa navzájom uzdraviť? (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

May 

všechny recenze uživatele

Prapodivna konzistence romantiky podmalovana trochu chladnym a odtazitym artovym pojetim v cloveku spis nez emoce spojene se zamilovanosti a laskou vyvolava nechut film dokoukat. Prvni polovina se ukrutne pomalu a nejiste dostava az do bodu, kdy se vsechny iluze o stastne lovestory rozplyvaji a clovek nestiha vstrebavam nove informace kazdou minutou stale vice prekombinovavajiciho se deje, ktery vyvrcholi v neco v korejske kinematografii nevidaneho. Citove studena a divacky nezazivna 'romance'. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Možná bych měl dát spíš čtyři hvězdičky, protože vím, že ten film není dokonalý, ale... mně se prostě líbil. Asi je to i tím, že filmy z tohohle období a země zbožňuju. A tenhle je na povrchu tak chladný a neosobní, a přitom se v hlubší rovině odehrává krásný romantický příběh. Snímek jde celkově cestou nízkorozpočtových béčkových snímků, takže tomu odpovídají některé ne zcela uvěřitelné dějové kličky, ale nemyslím že v tom leží problém. Podle mě bylo cílem filmařů jednoduše znázornit tichý, dojemný příběh jedné lásky, které nebylo přáno. Pokud vám nevadí pomalejší filmy a nehledáte na každém jen chyby, jen doporučuji, protože já měl po shlédnutí ještě dlouho krásný, i když tísnivý pocit. ()

Reklama

Reklama