Reklama

Reklama

George Carlin: Doin' It Again

(TV film)
všechny plakáty
USA, 1990, 60 min

Hrají:

George Carlin

Recenze (5)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

George Carlin zde hlavně naráží na neupřímná označení jasných věcí ve společnosti. Společnost nás nutí zamlžovat pravdu. Slova, která byla dříve zcela normální, jsou dnes urážlivá a neslušná. Přitom záleží v jakém kontextu je uvedete. Slova jako negr, žid, krypl, stařec, smrt, smrtelná nemoc a další, jsou zde perfektně předvedeny a ukázány v zaobalené podobě. Lžeme si navzájem a přitom to víme. Velice upřímné představení plné ptáků, feministek, orálního sexu, zařízlých trenek v prdeli. Stand-up bez obalu! ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

"See, I'm a visionary. I'm ahead of my time. Trouble is, I'm only about an hour and a half ahead." Vizionář Carlin opět pojmenovává věci pravými jmény a fuckuje každýho, kdo dělá opak. Monolog o psech stál za to; navždy si už budu pamatovat pravidlo pro výběr novýho psa: musí mít prdel pod úrovní vašich očí :D "You just keep getting one dog right after another. That's the whole secret of life. Life... is a series of dogs." ()

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce! Od gumičiek v psích hovnách, cez Eddieho Murphyho až po "negative patient-care outcome". Carlin ani na chvíľu nestráca dych a smrtiace tempo vtipov núti k častému pauzovaniu. Pre mňa jeden z najlepších stand-upov vôbec! ()

arkie 

všechny recenze uživatele

Vystupenie v New Jersey. Zaciatok je dost politicky, co je super, Reaganova vlada dostava znacne na frak. Potom sa fokus presunie na bezny americky zivot a kvalita ide rapidne dolu. Cize zaciatok je must see, potom to uz mozete vypnut, ak ste teda este nevidel Carlinove extremne vtipkovanie na vrub automobilizmu a tak podobne. ()

Reklama

Reklama