Reklama

Reklama

George Carlin: What Am I Doing In New Jersey?

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (5)

blitzer 

všechny recenze uživatele

"225 různých lidí ve vládě Ronalda Reagana, odstoupilo, bylo vyhozeno, zatčeno, obžalováno nebo odsouzeno."... podle všeho to vypadá, že Nečas chce tenhle rekord trhnout. Můj poslední - sedmej - Carlin, kterýho jsem zkouknul během dvou dnů. Tenhle byl asi nejslabší, ale pořád to byla nadprůměrná zábava. Nejvíc mě dostala instruktáž konverzace s policajtem: "Hele, nepřispívám náhodou na tvůj plat?"... "Seš veřejnej sluha... dones mi sklenici vody." Vlastně celá ta část o řízení byla asi nejlepší... "Je spousta sraček, který musíte skousnout, když řídíte. Jako červenou na semaforu. Kdy se tahle kravina objevila? Já sám jsem si toho všiml asi před měsícem." ()

Henk123 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší Carlinovo vystoupení, které jsem viděl. Naštěstí nelze popřít, že jsem se bavil, ale bylo i spoustu momentů, které neodpovídají Carlinovým standardům. ()

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Začátek zlaté éry Carlinových vystoupení. Teprve po více než dvou dekádách v oboru našel ideání tón hlasu a vybalancoval funkční poměr humoru a agresiviy. Úvodní čtvrthodinka se obejde téměř bez vtipu, je to vlastně odříkaná esej, ale to nevadí - vůle publiku něco říct je cennější než ho bavit variacemi již použitého materiálu. Přesně z tohoto důvodu jde ke konci kvalita prudce dolů. ()

Mackro 

všechny recenze uživatele

Carlin sa naštval a je to vidieť. Celú hodinku zatína do živého a berie si na mušku politikov, šoférov a idiotov, ktorých bežne stretávate. Výborná zábava a nebyť úvodného, vlažného zoznamu ľudí, bez ktorých by sa tento svet obišiel, tak ide o jeden z najlepších Georgových špeciálov. Zvyšok je ale na päť a pol hviezdičky, preto si plné skóre zaslúži. A mimochodom, opýtal sa už niekto z vás tú večnú, existenciálnu otázku: "ARE YOU OPEN ON THURSDAAAAAAAY?" :) ()

Reklama

Reklama