Reklama

Reklama

George Carlin: You Are All Diseased

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (6)

Slasher 

všechny recenze uživatele

"I don’t automatically wash my hands everytime I go to the bathroom, okay? Can you deal with that? Sometimes I do, sometimes I don’t. You know when I wash my hands? When I shit on them! That’s the only time." ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Carlin opět jede, ale zatím se mi nejvíc líbily jeho stand-upy natočené až v novém miléniu... inu, zraje jak víno. Když jsem u toho srovnávání s jeho novějšími výstupy, docela by mě zajímalo jestli by měl koule na to pronést větu "Ta představa toho, že odpálíte bombu v obchoďáku a zabijete pár set lidí, je vzrušující a stimulující, já to beru jako druh zábavy." i ve svém o dva roky mladším stand-upu Complaints and Grievances :-) Co se týče týhle show, tak nejvíc mě asi pobavil závěr: "Víte, ke komu se modlím? Joe Pesci... Joe Pesci se s tím nesere. Vlastně, Joe Pesci vyřešil pár věcí, se kterými měl Bůh potíže. Roky jsem prosil Boha, aby něco udělal s uštěkaným psem mého souseda. Joe Pesci toho parchanta srovnal během jedné návštěvy. Je úžasné, čeho se dá dosáhnout s obyčejnou baseballovou pálkou... Joe vám žehnej..." ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší Carlin, co jsem viděl. Špičkově rozebrané náboženství a spousta sprostých slov, avšak trefně mířených ran do rozkroku je tu méně, než obvykle, i když najdou se opravdu skvosty! "Colin Powell is not openly black. Colin Powel is openly white, he just happens to be black!" ()

Reklama

Reklama