Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V blízkosti výzkumného centra v Kanadě hyne farmářům dobytek. Ve výzkumném centru vyvíjejí vědci protilátku proti viru Antrax. Farmáři dávají úhyn dobytka za vinu výzkumnému centru, protože se domnívají, že z něj uniká smrtící látka. Proti výzkumnému centru se snaží bojovat Robin Andersonová, manželka policisty Craiga, její matka Jackie Potterová a starý farmář Arthur Kowalski. Craig s postupem farmářů nesouhlasí a jako policista je varuje, ať svého nátlaku na výzkumné centrum zanechají. Ti ho však neposlechnou a spojí se s Adamem Stewartem, nezávislým novinářem. Adam navrhuje udělat protestní a mediální akci, kdy bude celá věc zveřejněna. Farmáři v čele s Jackie a Adamem jdou obsadit výzkumné centrum. Uvnitř se Arthur náhodně nakazí smrtícím virem. Adam uloupí čtyři ampule smrtícího viru, zamkne ostatní v centru a ujíždí pryč. Vedoucí výzkumného centra Krawford přivolává na demonstranty policii. Jako první přijíždí manžel Robin, Craig. Demonstranti mu odmítají otevřít. Arthur začíná mít vážné zdravotní potíže a umírá. Policie přivolává tým chemických odborníků, kteří všechny demonstranty podrobí dekontaminaci. Zdá se, že nikdo jiný nebyl virem nakažen. Krawford ale zjišťuje, že v laboratoři chybí čtyři ampule smrtícího antraxu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Otrávit ANTRAXEM vidlákům dobytek!!! he he he to bylo tak neskutečně blbý, že si to tu hvězdu zaslouží. Jinak odpad jak vyšitej na kladnější hodnocení třeba kvalitnější trashovou zábavu co se nebere vážně.10% ()

svik 

všechny recenze uživatele

Hodnotím za 4 .......Tento fim, tato parodie na film, je hrozná podívaná tento snímek sem viděl již 2x a pokaždé jen pro to že jsem měl chuť se podívat na nějáký opravdu nenáročný a naprosto nezajímavý film. Je to ten typ filmu kde víte co se stane kde vás nic nepřekvapí a vůbec... No celkem 1* je až moc ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama