Reklama

Reklama

Květina a had: Šizuko v Paříži

  • Japonsko Hana to hebi 2: Pari/Shizuko
všechny plakáty
Trailer

Od úvodního filmu Květina a had uplynuly necelé dva roky a režisér Takaši Išii opět přichází se svou originální směsí sexu a násilí, při jejímž sledování nezůstane jediný divák bez zájmu. Hlavní roli tanečnice tanga opět ztvárnila neodolatelná Aja Sugimoto, ze které právě snímek Květina a had udělal mezinárodní hvězdu. Tentokrát se děj posouvá z Japonska do Paříže. Z nesmělé tanečnice, která musela čelit masochistickým choutkám zvrhlého publika, se stala profesionálka užívající si svou show čím dál tím víc. Rozhodne se proto odhalit divákům svou „skutečnou podstatu“. A tak show plná bizarností, erotiky a násilí může konečně naplno začít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

krvavamera 

všechny recenze uživatele

O poznání (!) umírněnější než první díl (který byl o dva řády perveznější). Co mě vytáčí, jsou naprosto zavádějící popisy na DVD českého distributora. Jde o úplně jiný příběh, se kterým má ten první společný jen hlavní představitelku, jméno hlavní hrdinky. Samozřejmě je zde řada podobností na dramatické úrovni (je to svým způsobem "stejné" jako v jedničce, jenomže "úplně jinak"), takže se snímek právem jmenuje Hana to hebi 2. Hrdinka není tanečnice tanga, nesdílí s první Šizuko minulost (i když jsem z počátku byla na pochybách, zda před novým manželem v novém životě nesnaží se o dokonalé zapomnění života starého, ale to by pak nemohla projít "přerodem", o který v tomhle filmu jde, takže ne), není to profesionálka, ale manželka uznávaného kritika umění, která se do všeho dostane zase jen díky podrazu. Ve skutečnosti je mnohem usedlejší než v prvním díle, a to jak co se týče vzhledu, tak i praktik, kterých je nucena se zúčastňovat. ()

muti 

všechny recenze uživatele

oficialny obsah na tejto stranke je zavadzajuci, preto som postol novy, snad prejde. (edit: nepresiel) ako pisu aj ini, dvojka na prvy diel nenadvazuje, akakolvek podobnost s postavami z prveho diela je cisto nahodna. co sa obsahu tyka tak treba uznat ze jednotka bola o dost lepsia. dvojka nam ponuka to iste ale v inom prevedeni. pozrite si film s tymto popisom pred ocami a nebudete sklamani. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to jsem asi vubec nepobral. Zatímco jednička pro mě byla docela zajímavej experiment s úchylným dějem, tohle mi vubec nedošlo. Ani nebylo poznat, že by se to mělo odehrávat v Paříži. Nevim, proč je to pokračování, protože tahle Šizuko byla uplně jiná postava, než v jedničce - takže jenom shoda jmen a matení diváka. Prostě mě to nudilo a jestli takhle vypadaj i další filmy tohohle žánru, tak vim, že to neni nic pro mě... ()

Joski 

všechny recenze uživatele

Takú bizardnosť o masochistickej sexuálnej úchylke dokážu natočiť jedine japonci. I napriek kvalitnému deju a stvárneniu ma tento kúsok veľmi obsahovo nenadchol. Prví diel je surovejší a voľné pokračovanie je bohatšie o "umelecké prostredie" Paríža. V porovnaní s akčnými krvákmi vojenských filmov je tento ľahký pohľad na ľudské násilie ešte lahoda. Odporúčam individuálne pozrieť a urobiť vlastný názor. 65% ()

Reklama

Reklama