Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté co neznámý předmět pod hladinou moře ochromí jednu americkou ponorku s jaderným pohonem a napadne podmořský výzkumný komplex na Severním pólu, odletí vědecká expedice na Severní pól prozkoumat tyto události a také odhalit příčinu náhlého, nevysvětlitelného oteplení - hrozí roztání ledových čepic a úplné zalití celého povrchu Země. (Peta_N)

(více)

Recenze (7)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, film mě zaujal dějem který není vyloženě špatný(ruku na srdce podobnejch blbin bylo vytvořeno daleko více a s horším příběhem). Ale bohužel Roth to jako vždy zbabral. Tenhle režisér má vždycky poměrně zajímavé nápady ale dokonale je zkurví. Tomuhle jsem navíc dával daleko větší šanci na to mě zaujmout, přeci jenom mořský bestie mám nejraději a tady je poměrně originální zabiják, žádný žralok nebo krokodýl. Bohužel ale jak film postupem ubíhá tak já si říkám "Sakra stane se něco?". Efekty jsou opět na urovni béčka od Sci-fi, a Keith je tu silně nevýraznej, čekal jsem daleko více. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nápad to byl opravdu dobrý a kdyby se ještě více zapracovalo na kvalitě scénáře, mohl se film „možná“ dočkat i mnohem lepšího hodnocení. Bohužel polovina děje se nehorázně táhne, že vás to bere na spaní a místo akce sledujete politické a partnerské hádky. Začátek měl slibný rozjezd, který se ovšem někde zadrhl a když už se znovu objevil, byl skoro konec. Po vizuální stránce mám taky spoustu výčitek, ale ty elektrizující potvůrky zas až tak špatné nebyly. Škoda že se toho ujal režisér Phillip J. Roth, který snad v životě nenatočí nic pořádného. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Typické video béčko, pri ktorom sa bavíte na účet tvorcov. Občas aj môžme byť radi, pretože takýchto námetov a scenárov sa v kinách dočkáme málokedy, ak vôbec. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že atomové ponorky jsou tak lehce zranitelné a poradí si s nima kde jaká morská potvora nebo trochu silnější produ a pod. Další neskutečný blábol je zalití celého povrchu země, pokud roztaje všechen led. Prostě příšerná ptákovina. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tomhle filmu je, že nemá špatný nápad. Nápad je dobrý a bohužel, ale to nejlepší co na filmu je. Problém je v ryze béčkovém nebo spíš céčkovém zpracování. Bohužel. 15 % ()

Reklama

Reklama