Reklama

Reklama

V zajetí kanibalů

  • USA The Further Adventures of Tennessee Buck (více)

Tennessee Buck je dobrodruh se sklonem k pití. Když vezme bohatý pár na safari, musí začít jednat: jeho zámožná klientka se totiž dostala do zajetí kanibalů.

Režisérem i hlavním protagonistou této akční komedie, natočené na Srí Lance, je David Keith. Snímek nese stopy dobrodružných filmů jako Indiana Jones či Doly krále Šalamouna a Keith v něm ztvárnil dobrodruha a nájemného lovce jménem Buck Malone, který se nechá najmout jako průvodce, aby v divočině doprovázel bohatý americký pár. Manželé s blond vlasy a příslovečnými jmény Ken a Barbara si na Borneo vyrazili na líbánky. Buck však brzy zjišťuje, že na této expedici nepůjde jen o lov. Do své klientky (bývalá modelka z Playboye Kathy Shower) se zamiluje a její manžel (Brant van Hoffman), který je po celou dobu ve svém živlu, si toho ani nevšimne. Během výpravy se ovšem naše trojice dostává na území kanibalů (se sexuálními choutkami), kteří ženu zajmou a Buck musí začít jednat. Začíná akce, při níž si na své jistě přijdou všichni milovníci dobrodružných komedií. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Opět mě zmátl název a koho ne. Očekávala jse totiž, že půjde o horor, který mi poškádlí můj žaludek a ten bude chtít s obsahem ven. Proto jsem si oddechla, když jsem zjistila, že jde o velmi nenáročnou komedii a ne o horor. Manželský pár, který přijede na Borneo strávit líbánky, to byl nápad, Ken a Barbara, jsem hned na začátku přejmenovala na Kena a Barbie. Ona se ta ženská totiž tak chovala a byla na zabití. Dokonce ji napodlo vzít si do džungle nejméně deset kufrů. Pak jsem dostala strach, že to letadlo, kterým se rozhodli vydat za dobrodružstvím, vůbec nevzlétne, protože to byla děsně zrezivělá rachotina. Tenhle film je sice průhledný jako okenní tabulka, ale přesto všechno jsem se bavila. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Objevil jsem skrytý poklad. Doufám, že to je myšleno jako parodie, protože jestli ano, je to skvělé. Tennessee Buck má našlápnuto býti skvělým hláškujícím hrdinou, v jedné ruce něco vhodného k zabíjení a v druhé papírový pytlík s nějakým tím ohnivým obsahem. Nad "triky" se dá buď kroutit hlavou, nebo se u nich válet smíchy. Zvolil jsem druhou variantu, jsou neskutečně špatné, ale pobaví skvěle. A dostávám se k té nejlepší stránce filmu a tou je všudypřítomná nahota, která film skvěle prosvětluje, aneb zadky a prsa všude kam se podíváš. Bezva zábava a esence čistých osmdesátek, nikoliv však mainstreamová. ()

Reklama

Chřástal 

všechny recenze uživatele

X-tá variace na uváleného hrdinu, co nosí klobouk (a záhadný amulet) a vyzná se v džungli, tentokrát na Borneu. Děj se povětšinou drží v intencích dobrodružné-komedie-skoro-pro-celou-rodinu a překážky se omezují na tlupu lovců lebek, tradičního slepýše a větší kočku, k tomu příšerná hudba. Potud je film obnošená lovecká vesta s kapsami očekávatelných gagů. Co ovšem očekávatelné není, je několik vyjetí mimo koleje "korektní" zábavy. Páreček blonďatých, změkčilých Američanů, kteří se navíc jmenují Ken a Barbara, (následuje možný SPOILER) dostanou v divočině lekci, která nemá s komedií nic společného (KONEC možného SPOILERU). A jako jakási intermezza působí dvě nahé scény, velmi samoúčelné – a velmi vděčné (nenechte si ujít natírání olejem). Výhybka však vždy přeskočí zpět a všichni se tváří, jako že se vůbec nic nestalo... ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Buck Tennessee nijak nezastírá inspiraci Indiana Jonesem, ale nesahá po kotníky ani jeho slabšímu bratříčkovi Quatermainovi. Hlavním pozitivem filmu jsou záběry na poskakující obnažené domorodkyně plus scéna olejování unesené hlavní hrdinky. Zpočátku docela nuda, po příchodu zábavných kanibalů jde i zábavnost nahoru. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi jako malému hodně líbil. Teď už jsem z něj tak nadšený nebyl. Ale pár scén stojí za to. Kathy Shower je úžasná. :) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama