Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth Eastonová je holka z města, která se po příjezdu do nového prostředí setkává se stejně starou Jody. Ostatní děti z okolí jí radí, aby se té "divošce" vyhýbala, ona si ale nemůže pomoci a zanedlouho se s dívkou spřátelí. Jody seznamuje Beth s krásami přírody a společně se vydávají vyřešit záhadu Bear Mountain. (Kacitr)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Škoda, že som tento film nevidel za detských čias. To by som ho miloval rovnako ako Christinu "The Addams Family" Ricci a Annu "My Girl" Chlumsky. Dve moje detské lásky. Ale aj po rokoch film stále dobre funguje. Je to taký dievčenský dobrodružný film s temnejším dramatickým podtónom. Našťastie tu na rozdiel od My Girl tentoraz nikto nezomrie. Najlepšie funguje kamarátstvo medzi hlavnými hrdinkami. Škoda, že tá ich dobrodružná výprava netrvala dlhšie. Mohli z toho urobiť dievčenskú variáciu na Goonies. Ale po hodine sa tam začne riešiť tá dramatická línia, ktorej vyústenie odhadne každý po piatich minútach. Celkovo to je taký pekný Hallmarkovský retro film. 6/10. ()

L-wyz 

všechny recenze uživatele

Christina Ricci a Anna Chlumsky v nejlepších letech. Pro hebefily. Film s mými vypínatelnými titulky v obraze možno stáhnout zde ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Výborná Anna Chlumsky a ještě lepší Christina Ricci. Aneb nesuďte lidi podle toho jak vypadají a kde žijí. Chlumskyová se ujala role dívky-chlapce, která seznamuje svou novou přítelkyni Beth s krásami přírody. Beth poznává v Jody spřízněnou duši a postupně se srovnává s odchodem svého otce. Během toho všeho vznikne mezi dvěma slečnami nerozlučné přátelství. Najdou poklad který se ukrývá v Bear Mountain? =) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama