Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komisař Morio Fujiwara je na stopě zdánlivě nesmrtelného nepřítele. Stal se velmi mocným v oblasti bojových videoher a Morio má podezření, že poslední z nich použije jako zbraň... Společně s přáteli, kteří se nebojí ničeho, se pouští do vyšetřování a zatím netuší, že v Paříži se terčem nebezpečného protivníka stala Akemi, jeho vlastní dcera. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

smrtubohem 

všechny recenze uživatele

Příběh velice stupidní a úspěch filmu přinejmenším diskutabilní, nicméně ! Je tu pár věcí, které musím vyzdvihnout: 1. parádní úvodní sekvence - souboj samurajů - scéna hrozně natěší, ale film se hned poté začne odvíjet "nepatrně" jiným směrem, 2. zajímavej nápad s pavoučím mužem(vizáž), 3. Přítomnost a VÝBORNÉ souboje Yasuakiho Kuraty(velká škoda že nedostal více příležitostí, je totiž opravdu borec), při bitkách s tonfama a později proti přesile v paneláku nabíhá husí kůže 4. rachitický Arab mne natolik iritoval, že se v tomto směru ztotožňuji s názorem uživatele LeSee ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Francouzský hyperbordel. Tohle jsem fakt nepobral. Situaci trošičku zachraňují souboje s katanami, avšak jakýkoliv akrobatičtější bojový prvek byl natáčen s pomocí lan. Jinak příšernost, nevím, co chtěl režisér točit. Akčňák?? Mystery?? Komedii?? Kletba pro 21. století má název Samurajové. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Zajímavá snaha francouzských filmařů o hit v hollywoodském stylu. Je to sice hodně zvláštní a jedna z vedlejší postav, která má být asi humorná by zasloužila pošimrat katanou, ale charimastický Cyril Mourali dojem zachraňuje. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Film na pohodku. Ja som sa osobne nenudil a aj som sa pobavil. Niektorý herci boli zlí ale však je to B-čko tak mam pochopenie. Bojové scény boli v dobré a hlavne mňe sa páčil koniec filmu, ten bol naj. Hlavne to prepojenie hry a reality. Scénar nebol najlepší ale zas nebol ani nejak extra zlý. Beriem to ako takú jednohubku ktorú si možno ešte niekedy pozrem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zase taková tragédie to nebyla! Tahle napůl akční komedie má sice hodně slabých míst, ale najde se zde i několik výraznějších momentů a hlášek, které stojí za pozornost. Nejde sice o žádnou pecku, kterou bych musel vidět brzy znova, ale nenudil jsem se a to je hlavní. No a ta japonka byla vážně docela pohledná. Nejlepší jsou stejně ti dva malí kluci... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama