Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Camille zdědila po svém otci obrovský podnik. Po jeho smrti se mnohem více věnuje vedení koncernu než vlastnímu životu. Čím méně vnímá své okolí, tím více ji překvapí, když ji její přítel opustí. Nehodlá se s tím jen tak smířit a chce si prohlédnout tu, do které se její Vincent tak vášnivě zamiloval. Ale v parku není jen Camille, kdo má dalekohled a pozoruje milence, jak spolu cukrují, jak se vášnivě líbají při běhání... Také Zac se nechce smířit s tím, že mu jakýsi majitel květinářství odvedl jeho sladkou Lénu. Camille i Zac jsou zhrzení, oba si přejí rychlý rozchod svých bývalých partnerů, kteří se do sebe zamilovali, a oba je chtějí zpátky. Velmi rychle se domluví na tom, že spojí své síly a tu zamilovanou dvojici rozeštvou. Ovšem člověk míní a... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

rytir1 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický film, ze kterýho každý dělá remake, který není jen proto, že američani měli něco podobné. Až na to, že Propadlí lásce bylo téma kde Matt Broderick špehuje svou bývalou a do toho se připlete později Meg Ryan, zatímco zde špehují od začátku oba. Někteří by si tedy měli přečíst definici výrazu remake filmu, což je nová verze starého a tohle rozhodně není obnova Propadlích lásce, nýbrž francouzská verze po svém trochu jinak. Také navíc zde je podstatnou částí děje psaní knihy hlavního hrdiny, která má hlavní hrdinku přivést na jeho stopu, což Propadlí nic podobné neměli, tam šlo čistě jen o sledovačku svých ex. Pokud by tohle bylo remake, pak bych našel tisíc romantických dalších filmů, kde je téma stejné a film jiný. Nebo snad Láska nebeská má remaky Šťastný nový rok, Na Sv. Valentýna jen proto, že jsou točeny stejným způsobem? Či Na hromnice o den více a Láska musí počkat taky jen proto že němci kopírovali časovou smyčku od američanů? Možná se dá říct vytunelovaná kopie, ale remake je zcela něco jiné přátelé. ()

Reklama

burina 

všechny recenze uživatele

Remake filmu Posadnutí láskou, ktorí sa ale originálu zďaleka nevyrovná. Na sobotné popoludnie však primeraná zábava. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Úlet. I když základní myšlenka zajímavá? Co je pro koho důležitější? Láska či práce. Kolik žen studuje, a až ve třiceti začnou hledat partnera a domnívají se, že je to to nejsnadnější... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama