Reklama

Reklama

Recenze (5)

molotov 

všechny recenze uživatele

Na několika místech geniální, navíc s úžasnou hudbou, ale většinou mě bohužel příšerně, ale příšerně nudil. Nemůžu dál víc než lepší průměr, protože jsem to v půlce málem vypnul. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Uhranciva... az genialni japonska antigangsterka s carokrasnou kamerou, skvelim obsazenim - nestor japonskych yakuza bossu i vyklidnenych mentoru Ittoku Kishibe - Masatoshi Nagase (Zimnice, Mystery Train, Stereo Future, atd.) a mladicka Aoi Miyazaki (Yûreka, Nana). Musim rict, ze krome formalnich technickych kvalit jsem byl nadsen velmi prekvapujici zapletkou a gradaci jednotlivych scen - at jiz smerem k humorne, akcnejsi ci sentimentalni pointe. Jemna vsuvka : Aoi Miyazaki opet na mopedu (Hatsukoi) a Hirofumi Arai (Go) znovu na tom samem. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že v tomto filmu hraje Aoi Miyazaki, čekal jsem pěknou psychárnu. A mé očekávání se bezezbytku naplnilo. Film jsem přečkal pouze díky sklenici medoviny. Co přečkal, vlastně jsem se docela dobře bavil. Ale bez medoviny nevím nevím... ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

ak vedia nieco japonci robit dobre, su to netradicne gangsterky. pravda, nemam rad sklesle farby lacneho indie filmu, ktore su tak patrne prave v mnoych japonskych low budget filmoch, ale co uz. neda sa mat vsetko naraz. skoda dvojnasobna, ze farebnost nejde z farebnostou pointy - gulka ma faru umyslu. modra v melancholii, cierna ak vystrelena prefesionalne zainteresovane a zlta ak vystrelena zo zbabelosti. komiksovym prvkom a kabuki divadelnosti ako aj sikovnym kompozicnym postupom by sa veslesia farba zisla. inac je to genialny maly film. zabijaci vsetkych krajin, spojte sa. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Příběh o zabijákovi jménem Hamayada, který má rudý revolver střílející rudé kulky a jeho důvodech proč si vybral tuto činnost a proč je sám. Po cestě je zraněn při nehodě, spojí se s Miyuki, která je také sama po tragických událostech v rodině. Když Hamayada zkolabuje po zranění, vezme ho Miyuki do nemocnice....Vyšinutá temná antigangsterka s působivou kamerou a trochou hudby. ()

Reklama

Reklama