Reklama

Reklama

Cesta do vyšší společnosti

(TV film)
  • USA The Leisure Class
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Komedie Cesta do vyšší společnosti od producentů Matta Damona a Bena Afflecka, která vznikala pod dohledem bratrů Farrellyových, vychází z krátkého filmu režiséra Jasona Manna, jenž byl v roce 2013 uveden na londýnském festivalu Raindance. Snímek ze série Project Greenlight vypráví příběh zámožné rodiny Langhamových, v jejímž čele stojí patriarcha a jeho žena v podání Bruce Davisona a Brendy Strongové. Tom Bell hraje divokého, zhýralého Leonarda, který vyhrožuje svému bratrovi Charlesovi (Ed Weeks) tím, že mu překazí plány se do této rodiny přiženit. Project Greenlight je dokumentární série, která nabízí detailní pohled na problémy, jimž čelí začínající režisér v průběhu jednotlivých fází výroby filmu - od počátečního stadia příprav a konkurzů přes samotné natáčení až po dokončovací práce. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

viax 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho mnohem víc. Snad ten název mě zmátl, snad jména producentů. Nebylo to úplně blbý. Chyběla tomu dotaženost, herci se snažili a Leonard byl na zabití. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Nápad skvělý, provedení trapné. Postava nezvaneho bratra je až příliš karikatura, ale na to je zase film málo crazy. Možná by to se Stillerem fungovalo líp. ()

Reklama

Ajvngou

všechny recenze uživatele

Pokud jste viděli Project Greenlight, tak to pro vás bude o něco zajímavější. Jde totiž o film, který vznikl z této soutěže, která je 1000krát zajímavější než tohle dílo. Viděl jsem to tak do půlky. Není úplně špatné, ale jednoduše mi bylo trapně z postavy Leonarda, "diblíkovský" přístup mě dost odrazoval. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama