Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oyster farmer je romantické komediální drama z prostředí malé australské ústřicové farmy. Hlavním hrdinou příběhu je Jack Flange (Alex O´Loughlin), který oloupí prodejce na rybím trhu, aby pomohl své sestře z problémů. Ukradené peníze si nechá poslat poštou na farmu, kde nově přijal zaměstnání. Balíček ale nedorazí jak má a Jack pojme podezření, že cenný balík našel nějaký z jeho sousedů. Mezi nimi je i místní kráska Perl (Diana Glenn), která Jacka neodolatelně přitahuje. (dragosta)

(více)

Recenze (2)

Kikina33 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie zasazená do australského prostředí, která člověka celkem pobaví. Alex O´Loughlin se zde objevuje poprvé v hlavní roli a musím říct, že od začátku do konce je celý tento film postaven hlavně na něm a jeho charisma a dá se říct, že se tvůrci trefili, protože tahle role mu sedí. Je to zkrátka film, který zaujme, pobaví a neurazí, ale zase nečekejte, kdo ví co. ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • První role Alexe O'Loughlina, který je v titulkách uveden pod svým rodným jménem Alex O'Lachlan. Dnes používané příjmení si změnil údajně na počest svého zesnulého dědečka. (dragosta)

Reklama

Reklama