Reklama

Reklama

Beyond the Wall of Sleep

všechny plakáty

Obsahy(1)

Joe Slaader (William Sanderson) je záhadný muž z hôr, momentálne zatvorený v blázinci regiónu Ulster, pretože vraj brutálne zavraždil svoju rodinu. Mladý stážista Edward Eischel (Fountain Yount) však v novom pacientovi vidí niekoho viac, než len šialenú vraždiacu beštiu. Naopak, vidí v ňom predzvesť nejakej väčšej a oveľa temnejšej sily. Počet mŕtvych tiel narastá, Edwardova práca je v ohrození a jeho zdravý rozum visí na vlásku. Napriek tomu sa nevzdáva svojej posadnutosti a preniká čoraz hlbšie do Joeovej tajuplnej mysle a schopností, pričom riskuje všetko, čo je preňho cenné. (Incantator)

(více)

Recenze (2)

Koly 

všechny recenze uživatele

Z BEYOND THE WALL OF SLEEP mám smíšené pocity. Autorům se moc nepovedlo uchopit, v rámci Lovecrafta ničím nevyčnívající ale přesto vysoce kvalitní, povídku, která mohla být zpracována daleko lépe s, troufnu si říct, minimálním rozpočtem. Přestože je vpodstatě celý film zachycen černobíle, atmosféře to pomáha jen minimálně. Až při záverečné patnáctiminutovce to Maurer (režie) správně zahustí. Bohužel je to taky největší klad celého filmu. Patnáct dobrých minut na osmdesátpět minut celkové stopáže je dost málo. BEYOND THE WALL OF SLEEP si odteď řadím do kategorie velice průměrných Lovecraftových adaptací. ()

Iva8bitova 

všechny recenze uživatele

Všechno to blbnutí s barvama, zrychlenýma záběrama a rychlýma střihama nezamaskovalo, že jde o velkohubou a rozvleklou amatérskou šmíru. ()

Reklama

Reklama