Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Catherine Deneuve hraje královnu imaginární východoevropské země. Její manžel zemřel a země zůstává bez krále. Podle zákonů království musí být následník trůnu ženatý. Jejich nejstarší syn je však stále svobodný, a proto na trůn nastupuje jeho méně zodpovědný bratr Arnaud. To matince ani tak nevadí. Její problém je Arnaudova žena Armelle, velice nevýrazná paní. Bude toto ošklivé káčátko schopno převzít roli první dámy ? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Callie 

všechny recenze uživatele

Kdybych se nebála lynčování , dám skoro 4*, jako evropská komedie mě to fakt bavilo. Přirovnání k lady Di jsem si odpustila a jen jsem se nechala bavit . Ošklivé kačátko, které rozvrátí nějaký imaginární šlechtický rod, mě přišlo vtipné. Taky mě baví, když se z nuly stane hvězda. Slipy. Ikea, jogurty, tři varlata atd. jo CD - na svůj věk pořád krásná královna. Vzpomněla jsem si na ten film po dvou dnech = asi teda pro mě dobrý . ()

July 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem přibližně první půlhodinu, nicméně zbytek filmu byl relativně příjemný. Nesmála jsem se - ale bavila jsem se alespoň průměrně. Některé Armelliny kousky se docela povedly, její přerod byl celkem zábavný a závěr byl hezkou ironickou tečkou. Není to kdovíjak skvělý film, ale zdejší nízké hodnocení nechápu; pro mě to byl obyčejný šedý průměr, typické tři hvězdičky. Nic, co bych si toužila zopakovat, ale také nic, co by urazilo. ()

Reklama

pekas 

všechny recenze uživatele

Vypadalo, že se to po nic moc začátku rozběhne v pěknou pomstu. Např. slipy byly vynikající a náhrada 0% jogurtu za 40% taky. Ale pak se to zase nějak zvrtlo, z utlačované ženy se stala podivná nevěrná panička a konec byl už hodně šokující. Škoda. Onanie nad hrníčkem byla další z dobrých momentů, ale nakonec jich bylo opravdu málo. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že docela odvážná parodie na Lady Dianu. Jenže všechno naopak : princezna DI měla 2 chlapce, tady jsou 2 děvčata. Princezna Diana byla nádherná žena, tady tato princezna vypadá jak "poslední brambora ze sklepa na jaře", královna ve ztvárnění Catherine Deneuve - půvabná žena, Alžběta... no abych neurazila. Dobře, ale nejvíce mě opravdu zasáhla fotografie Kensingstonského Palace s těmi tisíci květy pro mrtvou Dianu. Tohleto použít v tak slaboduchém filmu pokládám přímo za sprosté. Původně jsem chtěla tomu filmu dát aspoň 3 hvězdičky za prima muziku a výkonu C.D., ale použitá dokumentární fotografie květů před bránami zámku v Anglii mě šokovala a rozladila. Takže pouze 2*. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Čudujem sa tomu nízkemu hodnoteniu, Palais royal je podľa mňa klasická francúzska komédia / paródia, až podivuhodne zvládnutá, ak vezmeme do úvahy, že ju režírovala herečka :-) Na rozdiel od iných, ja som sa v tomto filme netešila na Catherine Deneuve, ale práve na Valérie Lemercier a Lamberta Wilsona. Valérie ako Armelle je úplne skvelá, prerod z nevinného škaredého káčatka na mrchu non plus ultra bol naozaj zábavný. Koniec bol trochu prekvapivý, ale aspoň originálny. Komentátorke Orlau32, ktorú urazilo drzé parodovanie zosnulej princeznej Diany odporúčam nebrať to tak vážne ;-) ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama