Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když mladý Darrell (Usher Raymond), DJ z vyhlášeného newyorského nočního klubu, zachrání život šéfovi mafie (Chazz Palminteri), ten se mu za prokázanou odvahu odmění tím, že mu nabídne práci - má hlídat jeho půvabnou dceru Dolly (Emmanuelle Chriquiová). Mezi mladou dvojicí ze zcela odlišných světů to navzdory otcovým představám brzy zajiskří. Mafiánský don však má i další starosti - čeká ho střet s mazaným protivníkem a musí si ohlídat mladého nemilosrdného soupeře, který se snaží zaujmout jeho místo. Láska však je, jak známo, všemocná čarodějka... Americkou romantickou komedii natočil režisér Ron Underwood. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

majklfly 

všechny recenze uživatele

Nekamenovat prosím, ale musel jsem. Tento film, ikdyž možná s nijak výraznými postavami, ftipnými zápletkami, nebo úžasnými hereckými výkony ve mně probudil pocity a vzpomínky jak málokterý. Slečna Chriquiová je rozhodně talentovaná herečka, která se umí vžít do své role a moc se těším na další filmy, ve kterých ji potkám. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Pozrieť sa to dalo a nebolelo to, pozitívnejší komentár na adresu tohto filmu nevymyslím. Jednotlivé postavy boli celkom sympatické, ale celé to bolo úplne o ničom, mafiánska zápletka bola odstavená úplne bokom a všetok čas sa venoval len milostnému tokaniu mladých. Záver, kedy sa dostala ku slovu aj štipka akcie bol vyslovene na smiech. 4+/10 ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Jeden velmi hodný, morální, čestný a starostlivý italský mafián, žije ve svém platinovém sídle v Beverly Hills a je zároveň ten nejlepší taťka na celým světě. Jak se říká, tito poctiví obchodníci s drogami, zbraněmi a bílým masem jsou solí Ameriky a když už někoho sem tam zastřelí, děje se vždycky pro dobro věci a zbavují tím tento svět hnusných kriminálních šmejdů...takže se demokratická společnost opravdu nemá čeho obávat. Ostatně...Kde bychom dnes byli bez mafie, že? A teď si představte, že tohoto hodného pána chce někdo i jeho dcerou zabít. V tu chvíli nastupuje na scénu náš rekovný hrdina, aby ochránil nebohou mafiánskou dceru, získal její srdce a odhalil děsivé spikuntí, které vypadlo panu scénáristovi přímo z ... ééé.... ()

RatBoj 

všechny recenze uživatele

Nemusím až tak filmy, v ktorých sa predstaví spevák/speváčka. A prečo? Dotyčný sa hrá na drsňáka alebo pôsobí ako cukríček, teda za každú mienku musí byť stredobodom pozornosti. Lenže In the Mix ma presvedčil, že to môže byť o mnoho horšie. Šéf a zároveň hlava rodiny zverí „dj -ovi“ jedinú i dôležitú úlohu. Strážiť jeho milovanú dcéru. Aké patetické! In the Mix je ľahký romantický film,pri ktorom sa cítite vždy o krok vpred. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl takový koukatelný průměr. Film nepřináší nic nového, neoplývá originalitou, nesnaží se ani navodit u diváka nějaký výrazný filmový zážitek. Prostě má jen tendenci pobavit. A tak ho taky beru. Vlastně je to jakási romantická komedie, akorát že se odehrává v prostředí mafiánů. Nic zajímavého vám tento film nedá a pokud něco od něj čekáte, tak dopředu upozorňuji, že budete zklamaní. Naopak pokud si chcete u tohoto filmu jen odpočinout a relaxovat, naiž byste museli přemýšlet o ději, tak je pro vás tento film více než vhodný. Co se týče dějové stránky, tak tam je to velmi triviální. On je DJ, zná se od narození s mafiánskou rodinou, je pozván na oslavu dcery šéfa tohoto mafiánského klanu, zachrání mu život, stane se bodyguardem jeho dcery, zamiluje se do ní, pak se to zkomplikuje, prostě typické schéma romantické komedie. A na tomhle filmu je zajímavé snad akorát to, že v hlavní roli se představí zpěvák Usher. Jinak dějově ani herecky to nijak pokažené není, prostě čistý průměr, kdy není téměř co vytknout, ale také ani nic, co by stálo vyloženě za pochvalu, a proto také dávám tři hvězdičky. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama