Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sériový vrah pokrýva svoje obete modelárskou hlinou, a preto z vrážd obvinia úspešného sochára. Bohatý a naivný mladý sochár je príliš dôverčivý, ale čoskoro zistí, že nie všetci ľudia sú dobrí a osožní. Jeho prvou chybou bolo, že podľahol atraktívnej majiteľke galérie, ktorá s ním podpísala zmluvu o exkluzivite predaja jeho diel. To totiž spôsobí, že pološialený zberateľ umenia, ktorý majiteľku miluje, začne bezmedzne žiarliť a zabíjať. Podarí sa podozrivému umelcovi dokázať svoju nevinu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

majo25 

všechny recenze uživatele

Podhodnotený triler, pretože ide v podstate o dobre spracovaný film s celkom originálnou témou v prostredí umelcov a galérie. Herec v hlavnej úlohe - Rick Rossovich (neskoršia hviezda seriálu Modrý Pacifik) - síce nie je filmovo príliš známy, ale napriek tomu je dobrým ťahúňom. Záporák s nevinnou tváričkou je zasa netradičný. Trilerových prvkov je v prvej polovici filmu poskromne, chýba tomu tempo, neskôr sa však dostavujú viac, atmosféra hustne a pridáva sa aj akcia. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) Než se Tom Scavo ( sympaťák Doug Savant ) stal spolehlivým manželem Lynette z Wisteria Lane, symbolicky zabíjel jako "umělec" a říkal si při tom Eric Hinsley.. Tichý a bohatý chlapec s velmi pošahanou myslí, v tomto ne úplně špatném béčku plném nesympatických herců a nezajímavých postav, pokud pominu ty asiatské manžele Leeovy, co dávají na dluh sochaři Jonathanu Dunbarovi ( "Kluzák" z Top Gunu Rick Rossovich ), který spává s šéfkou galerie Marion, ve svém obchůdku na rohu..;) Ta ho však okrádá, a tak nám umře jako první..;) O pohnutkách vražícího Erica lze jen dlouze spekulovat, scénáristicky to totiž vyznívá dost nejednoznačně, nicméně Doug Savant mě v tomto ohledu dost zklamal, proto mě potěšilo finále asociující Hitchovu pecku Na sever severozápadní linkou, kdy si "ustlal" pod skalami.. Neotřelému béčkovému příběhu okořeněnému suchým humorem a parádním ryze thrillerovým hudebním motivem podráží nohy již zmiňovaný směšný Savant, nehezká Julie v podání Giny Bayworth hodně křečovité pseudoakční scény ze závěru filmu.. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Film, který jsem viděl omylem, když jsem zrovna něco dělal u zapnuté televize. Typický béčkový USA thriller, který nestojí za tu námahu ho sledovat. Strhující neherecké výkony (obzvlášť vykulená hlavní hrdinka utíkající před vrahem s výrazem poráženého telete nemá chybu) a pár povinných záběrů na kozy. Až na zajímavý závěr filmu a ty kozy, to stálo za hovno. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezapamatovatelný kus, bez špetky napětí, či jakéhokoliv překvapení... Primitivní scénář maximálně o dvou stránkách je předvídatelný až běda, herci o ničem, krve pomálu, tak už zbývají jen párkrát odhalené kozy... A to je na thriller sakra málo... ()

wafc

všechny recenze uživatele

Bylo by silně nekorektní, kdybych tento film hodnotil hvězdičkama, protože mě během sledování několikrát srazila únava/nemoc/heroin a tak jsem ho spíš poslouchal, než sledoval, ALE prvních dvacet minut jsem viděl a to byla teda řádná PÍČOVINA! Takže menší shrnutí prvních dvaceti minut - Chčije. Jonathan jde domů. Bjač ho málem srazí autem. Jonathan se na ní zle podívá (neskutečně trapnej pohled vraha). Bjač jede dál a málem sundá jiného nešťastníka (krejzy situace, kdy bjač zjišťuje, jestli je ten človek v pohodě a Jonathan řiká, že nikoho neviděl, uuu, psajko). Přitom nabourá Jonathanovi auto. Jonathan jí vytáhne z auta a pozve domů. Nabídne jí kafe, ona chce pivo (vždyť řidí, copa). Jednou si lokne a najednou ''musí jít'' (za to bych jí dal minimálně lowkick). Jonathan jí chytne a ptá se, jestli jí ještě někdy uvidí. ''Zítra oběd'', odvětí sličná bjač. Jonathan jí doprovodí k autu. Cestou domů potká ležíčího a dokopaného Erica v uličce. - Pak jsem usnul. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama