Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film z cyklu Aarona Spellinga Mladí rebelové.
Donna Patterson žije s mladší sestrou Kathy u svého strýce, který se jich ujal po smrti rodičů. Život se s ní nemazlí, pěstoun ji sexuálně zneužívá a když se připlete do dopravní nehody při jízdě v ukradeném automobilu, je odsouzena k ročnímu pobytu v nápravném zařízení pro mladistvé. V polepšovně vládne sice tvrdý režim, ale dává Donně šanci změnit svůj život k lepšímu. Pozná tu úspěchy i prohry, kamarádství i lásku. Jediné, co ji dělá starost je, jak ve svém nezáviděníhodném postavení ochránit před strýcem svoji malou sestru. (Skuby47)

(více)

Recenze (4)

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Co může být lepší než snímek z prostředí ženské věznice? No přece film z věznice pro mladistvé delikventky! Fuj! To je ale hnusný žánr - samozřejmě se všemi nutnými ingrediencemi: sprchou počínaje a velmi, velmi důvěrným sbližováním mladistvých vězenkyň konče. Nechápu, jaká televize tohle produkuje, zvlášť když film obdrží rating R. Diváky si však tenhle patvar určitě najde a příznivci WP ho budou hodnotit nejspíš od dvou hvězdiček výše. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy z napravnotrestneho zariadenia mozu byt - mam ich rad v zasade a nebranim sa im. Ovsem, radsej by som bol, keby ich netocil Jonathan Kaplan : 0 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tón filmu je trochu nerovnomerný, niektorí starší herci hrajú melodrámu, zatiaľ čo mladší členovia obsadenia to berú vážne, výsledkom je však príjemný žánrový film. 5/10 ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Filmů z nápravného zařízení je jistě řada a tento patří podle mne k těm zdařilejším. Je sice určen především mládeži, ale zaujal i mne. Je dramatický, místy vtipný a rozhodně není nudný. Jedná se o televizní snímek se spoustou mladých méně známých herců, takže oscarové výkony nelze očekávat, ale v tomto případě to není podstatné. Rozhodně si neklade vysoké umělecké cíle, spíš trochu vychovávat a trochu pobavit, což se v mém případě podařilo. V polepšovně jsem nikdy nebyla, tak proč na hodinku nenakouknout, jak to tam chodí. ()

Reklama

Reklama