Reklama

Reklama

Sora tobu júreisen

  • Japonsko 空飛ぶゆうれい船 (více)

Recenze (3)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Další raná práce Miyazakiho... :) No..... asi takhle.... Že ničí Tokio Godzilla, (chrání) Gamera, Gappa, Akira/Tetsuo.... to jsem si zvykl. Ale že ho ničí Golem, to mě docela překvapilo... Zjevně byl Pekařův císař a naopak v Japonsku velmi populární. Klasické spiknutí se statisíci mrtvých, které hrdinně zvládně třináctiletý chlapec,a ještě osobně zničí padouchy. Animace super (lepší a lepší Miyazaki), příběh nic moc, celkem asi tak 3 a půl * ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý mix rodinnej drámy, obrích roborov, tajomného vraku lode, fantóma v maske lebky, obrích krabov, tajného sprisahania, niekedy až gulášový, v ktorom nechýba akcia, napätie, ale hlavne výborná atmosféra. Škoda, že počiatočná hororová nepokračuje ďalej, ale aj dobrodružno-akčný zbytok je tiež dobrý. 60-tková animácia je tiež fajnová a sympatická. Na záver už len povzdych, prečo sa takéto animáky nedostávajú aj do televizií. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Mix mnoha žánrů: romantickej pirátskej příběh, malej chlapec se psem jak ze Scooby-Doo zachraňuje svět, spiknutí záporňáků z vojensko-průmyslovýho komplexu, giga robot, kterej likviduje město a zašlapává lidičky... a animace vůbec není špatna. Inu ranej Miyazaki. Nicméně dneska opravdu spíš pro fandy. ()

Reklama

Reklama