Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (865)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nevim jesli je tenhle film ze vsech tri dilu nejlepsi, protoze se mi libi vsechny zhruba nastejno, ale rozhodne je v prvnim dile nejvic zasadnich scen. Navic je tenhle film jeden ze zakladnich v tomhle zanru. Herci hrajou vsichni docela slusne, nejlepsi je Eugen Levy a Sean William Scott, pribeh je prijemne stupidni, vtipu tu je strasna spousta a nechutnejch scen tu je minimum. Proste pohodova zabava na kterou se da divat porad dokola. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Rozhodla jsem se včera vynechat pravidelnou půlhodinku sebemrskání jednoocasou psychopatickou kočkou a v rámci masochistických choutek si naordinovala 30 minut s tímto filmem. Nevydržela jsem, do 15-ti minut jsem s usedavým pláčem a beznadějně pozvracená hledala ovladač, abych tuto nestvůrnost vymazala z obrazovky a pokud možno i ze své paměti. Příště si radši pořežu žiletkou stydké pysky! Dementní Teleblbies jsou snesitelnější než tohle tragické puberťácké "porno". Hodnotit nebudu, nejsem a nejspíš jsem nikdy nebyla cílovou skupinou podobných trapáren (nějak se mi vyhnula touha co nejdřív "zasunout"), ale donutit se uzřít ještě pár minut navíc, tak bych "Prcičkám" bez váhání jedno mimořádné hovno spláchla! ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dneska už kultovní záležitost,která kdysi odstartovala éru podobně laděných filmů o partě pubošů,pro které je hlavní téma filmu zasunout,vysunout,vylízat,vykouřit,zabránit,ztrapnit,chlastat a atp.Když film vyšel mlátila s náma puberta a hojně sme vyráželi do kin,pamatuju se,že ani tehdy mě Prcičky ale nijak zvlášť nebavili,na filmu sem nejvíc ocenil souboj Stifler/Finch a neskutečně šukézní Shannon Elizabeth,která se tehdy stala vlhkým snem nejedno pubescenta.Jenže spousta vtipů byla spíše postavená na zoufalosti hlavního představitele a tenhle styl humoru je občas spíš traný,např. ´´kultovní´´ scéna s prcáním koláče,podle které se vlastně celá série jmenuje,mě přišla fakt imbecilní,protože takhle zoufalej snad nebyl nikdy nikdo.Je mi jasný že fandové prciček do teď i v dospělosti roní slzy smíchu nad takovými zhovadilostmi ale první díl prciček zestárl asi nejvíc a umě vždycky vedl Road Trip.Uznávám ten film jako Matku/Otce takových filmů,ale už se u něj moc nenasměju.60% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Film balancuje po úzkém trámku přes bažinu nechutností a humpoláckých vulgarit celkem úspěšně, párkrát si sice šlápne vedle, do ještě teplého koláče i do něčeho nechutně rosolovitého, už jen zbůhdarma mrskajícího bičíky, a nateče mu to do bot, ale co... Ponožky se dají vyprat a boty vyleštit. Pravačkou. Film o čuňačinkách našeho mládí, kterým se teď v dospělosti už jen smějeme. Moment, říkal jsem smějeme? No vida, takže to opravdu JE komedie. Mě už dnes sice moc nepotěší, ale ani nijak neurazí. Body i za to, jaký je to fenomén, se kterým jsou dodnes srovnávány veškeré fekální komedie, od trapných sraček až po ty vtipně čvachtavé. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Kult zvaný American Pie od bratov Weitzovcov, ktorý opäť pozdvihol teenagerské komédie. Ide o hit roku 1999, ktorý sa zapísal do sŕdc mladých ľudí po celom svete... ehm ehm Pikantné pokušenie rozpráva príbeh o 4 chlapcoch zo strednej školy, ktorý chcú POVSTAŤ a stať sa"mužmi". Pre hercov tochto snímku ide o životné úlohy, pretože Seann William Scott ostane a myslím si, že nielen pre mňa navždy Steflerom. Tak ako Shannon Elizabeth ostane stále tá česká sexbomba Nadia, Jennifer Coolidge ostane Stiflerová máma (MCBP) a Tara Reid a Mena Suvari ako tie... z American Pie. Prci, prci, prcičky sa stali značkou, ktorá sa zneuživá dodnes - vychádzaju stále ďalšie a ďalšie série tohto filmu, ktorý nesu názov American Pie a pritom ide o maximálne trápne pokračovania 1, 2 a 3. Dokonca ešte aj po 9 rokoch vychádza ďalšie pokračovanie tohto snímku, ktoré ničí "maminčin koláč" a trápnym napodobňovaním prvých troch častí potápa Ameican Pie... 8/10 (ako pôvodný celok) ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • Píseň, která hraje, když Finch (Eddie Kaye Thomas) běží do koupelny, je "Walk, Don't Run" od The Ventures. (Cheeker)
  • John Cho ("MCBP" týpek č. 2) byl nejstarší herec, který ve filmu ztvárnil středoškolského studenta. Bylo mu tehdy 26 let. (necisty)
  • Pivo se spermatem bylo ve skutečnosti pivo s vaječnými bílky. (Kulmon)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama