Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA FAMILY - Tak jsem si zase po delší době zavzpomínal na svá léta přelomu ZŠ a SŠ, kdy jsem Prcičky doslova žral. A i dneska, kdy jsem film viděl nejméně po šesté, jsem se dobře bavil a fóry mi i po 11 letech (od natočení) přišly trefné a vtipné. Zkrátka příjemná nostalgická komedie, kterou budu mít rád nejspíš napořád. Z jedničky si pamatuju, že jsem byl pořádně vyplesklej, ale i dvojka v pohodě sekundovala. 90% // (19.9.2014) HBO COMEDY - No jo, a je to tu zase :) Prcičky dvojku jsem si nemohl na HBO nechat ujít. Potvrzuji 90%. // (20.9.2015) PRIMA HD - A dost! Tohle je prostě jedna z mých TOP USA komedií, ke které vždycky zasednu a jelikož jsem tak učinil i dnes, je jasné, že je pro mě něčím výjimečná. Z toho vyplývá...Nová FSZ je tu! :-) 100% // Další projekce: (17.5.2019) NOVA CINEMA HD ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Every Time I Look For You - Blink 182 [3:06] ,2. Scumbag - Green Day [1:44] ,3. Bring You Down - Left Front Tire [2:30] ,4. Vertigo - American Hi-Fi [2:12] ,5. (I'm Gonna) Split This Room In Half - Uncle Kracker [3:04] ,6. Be Like That - 3 Doors Down [3:57] ,7. Good (For A Woman) - Alien Ant Farm [2:28] ,8. Always Getting Over You - Angela Ammons [4:07] ,9. Cheating - Jettingham [3:47] ,10. Smokescreen - Flying Blind [3:34] ,11. Phoebe Cates - Fenix*TX [3:40] ,12. Susan - The Exit [3:13] ,13. Fat Lip - Sum 41 [3:01] ,14. I Will - Lucia [4:25] ,15. Halo - Oleander [4:43], ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +pořád je tu ta bezvadná a původní sestava, najdete tu mnoho úderných, vtipných a kultovních fórků, hlášek a scének -dvojka má trošičku jednoduší příběh a některé postavy mají méně prostoru (např. Mena Suvari)/// Přestože to pro mě není tak kultovní jako jednička a tak perverzní (zábavné) jako trojka, pořád je to velice slušná zábava. I po letech a několikátém zhlédnutí jsem se u každé scény příjemně bavil. Tenhle film prostě nestárne a pořád baví. Scény v nichž je Seann William Scott jsou nezapomenutelné. Jen škoda, že se děj začal více točit kolem Jima a méně kolem jiných postav./// Celkem 83%/// ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování jedničky. Zdá se mi, že není tak vtipné, ale i tak to je klasika se starou bandou. Scény z baráku se dvěma lesbičkami je prostě best. Jim se taky dobře ukazuje s "flétnistkou" :-) Na to jak byvaji dvojky o ničem je tohle celkem dobře natočené pokračování. Nový přiběh ale se stejným cílem ( :-) ), legendární Stifler, pěkné holky a na závěr parádní mejdan. Léto jak by mělo být. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování jedničky. Atmosféra je celkem podobná, ikdyž se film odehrává v létě a ne ve školních lavicích. Vrátila se většina postav. Je zde opět dost trapných a vtipných scén. Velkou zásluhou na tom má jak Jim, tak Stiffler a ostatní ze známé party. Dvojka měla opět romanticko dramatický nádech. Kdy ke konci vše dobře dopadlo. Opět bylo zde dost pěkných písní, které se do filmu hodily. Film hodnotím na 95% = ***** ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Několik scén z hudebního tábora bylo natáčeno v táboře JCA Shalom v Malibu. (Stocki)
  • Bill Paxton byl zvažován do role Stiflerova (Seann William Scott) otce, kterého si nakonec zahrál Chris Penn. Jeho scéna ale byla nakonec po negativních reakcích diváků na testovacích projekcích vystřižena. (Stocki)
  • Film v našich kinech navštívilo 371 714 diváků a vydělal 31 856 217 korun českých. (Stocki)

Reklama

Reklama