Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Will you have the second american pie? For the living god, no!!!Nuda k posrání. Kdyby obsah tohoto 'filmu' alespoň naplňoval nějakou podstatu tzv. týnejdžerské taškařice, ale vždyť to byla nudná podívaná a ani ne plná otřepaných hlášek a jiných blbostí. Hvězdičku dávám proto, že jsou ještě větší hovadiny. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování,které neskutečně okatě chtělo nahrabat z úspěchu prvního dílu a podařilo se mu to tak napůl.První Prcičky byli úspěšné právě proto,že nikdo neočekával tu smršť vulgárností,tady mi přišlo,že se jen všechno opakuje a jak je zvykem v pokračování i vynásobňuje a opět se i zde potvrzuje příslový,čeho je moc,toho je příliš.Naštěstí zde zůstali všichni sympatičtí představitelé z prvního dílu a i pár nových originálních nechutných vtípků přibylo,takže v žánru teenkomedie si to svůj slabší nadprůměr stále drží,ale jinak jde jen o slabší pokračování úspěšného a povedeného prvního dílu.A zdravím Stiflera :-)! ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Díl, který mě uvedl do strastí a pastí amerických penisů a vagín. Hláškami překypující komedie s perfektním soundtrackem a tím pravým duchem 90s. Když vidím, že to bude v TV, tak mám upřímnou radost. Celý si to samozřejmě krade Stiffmaister, bez něj, respektive bez S.W. Scotta, by to nikdy nebylo ono. 5* a.k.a 85% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi príde ešte viac šťavnatejšia, vtipnejšia, pikantnejšia a aj o chlp lepšia. Producenti a scenárista prvého dielu máju všetko pevne v rukách a dvojku presunuli od školských lavíc k školským prázdninám. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler sú späť s plnými zásobníkmi a po minulej skúseností sa snažia zabodovať na druhej méte. Okrem hlavných postav poteší, že sa vrátilo späť kopec vedľajších postav (Šerminator, Stiflerova mama), ale aj Rockoví soundtrack (Blink 182, Offspring, Sum 41), či vynikajúce vtipne a aj trápne scény s ľahkou romantickou a aj vtipnou bodkou na záver. Stifler: Ty krááávo, já jsem našel robertka! Velký modrý gumový čuráky pro všechy! Gumový čuráky teď frčej! 90% - 5* ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

American Pie 2 aneb Prcičky znova. Z předchozího dílu se vrací všichni. Herci zopakovali svoje role a opět je to pecka. Po prvním roce na Výšce, kdy už nejsou panicové tak řeší další problém. Který s předchozím problémem má toho dost společného. Kluci odjíždějí na pláž a v pronajatém domě rozjedou párty. Opět jsou tu humorné scény, trapasy a vulgarismy po celou dobu. Sprosté, vtipné, boží. Díky scéně v baráku lesbiček říkám, že tohle je asi nejlepší díl trilogie American Pie. Pří té scéně jsem se nemohl přestat smát. "Velice originální Stývne." "Neříkej mi Stývne!" :-D ( 78 procent ) ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama