Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Kdyby, na začátku filmu nebylo napsaná dvojka, tak by skoro nebylo poznat, že sledujete druhý díl.Postavy se snaží vyvíjet, ale bohužel k tomu nemají dostatek rozumných dialogů.Jinak jako v prvním díle je tady spousta hlášek,gagů a krásný mladých holek.Stifler opět válí,Jimův táta je pohodář nadevšechno a kluci jsou sympatický i podruhý.Pěkné pokračování, které neurazí. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Pokud panuje divácká spokojenost s tímto druhem filmařiny, potom nelze než kroutit nechápavě hlavou. Samozřejmě, je tento druh určen pro úzkou diváckou skupinu, která bude chrochtat blahem, ale ti ostatní? Zřejmě jim stačí vzít již jednu vyprodukovanou představu o dospívání s trapnou zatuchlostí, která se vydává za duchaplnou hravost, přežvýkat ji v jiném pořadí, ale ve stejných kruzích a nechat topit postavy v identických hromadách výtrusů. Co je na tom zábavného, vtipného, nebo napínavého? Atraktivní mladá lízátka, která odhalují svá pevná a smyslná těla, pro mě nejsou znakem příjemného filmového prožitku. Hlavní postavou je opět Jim Levenstein (Jason Biggs), jehož autoři nechávají vláčet stejně neschopným přístupem v oblasti sexuality jako předtím. Navíc i s totožnými protějšky a identickým výsledkem. Hlavní ženskou postavou je flétnistka Michelle Flaherty (Alyson Hannigan) a její bezprostřední přístup k erotice v soukromí. Následují Jimovi přátelé při společném vzepjetí sil po ukojení sexuálního nedostatku: věrný Chris "Oz" Ostreicher (Chris Klein), bezradný a marně doufající Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), odměřený Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) a vulgární omezenec Steve Stifler (Seann William Scott). Největším lákadlem filmu je sen většiny dospívajících hochů Nadia (půvabná Shannon Elizabeth) a její vytrvalé hledání budoucího úspěšného nekňuby. Z dalších rolí: světáčtější kamarádka Jessica (Natasha Lyonne), bývalá Kevinova přítelkyně Vicky Lathum (Tara Reid), Ozova křehká přítelkyně Heather (Mena Suvari), zoufalý pozér Chuck Sherman (Chris Owen), Jimův chápavý otec Noah Levenstein (Eugene Levy), atraktivní provokatérky Danielle (půvabná Denise Faye) a Amber (půvabná Lisa Arturo), Steveův stejně pozérský mladší bratr Matt Stifler (Eli Marienthal), či náruživá Finchova bohyně Jeanine Stifler (šarmantní Jennifer Coolidge). Dospívající mládež je otrokem svého nevybitého chtíče, alespoň dle americké představy. Je to hloupé, navíc v jiné verzi pouze opakuje to, co už bylo řečeno předtím. Bez špetky osobního přínosu a nějaké snahy o překonání sebe samotného. ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl na odreagování. Stifler opět vede, Jim se dostává do absurdních situací a jeho táta mu s radami taky moc nepomáhá. Odsýpe to solidně, má to pořád ten prcičkovský drajv a humor a hlavně partu sympaťáků, se kterými není těžké se ztotožnit. Velkým kladem je i vynikající rockový soundtrack... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Někteří mohou vyprávět o úpadku kvality, ale já si stále myslím, že druhé Prcičky jsou stále "důstojný" sequel, na životy hlavních hrdinů je navázáno velice přirozeně, Stifler dostává trošičku víc prostoru, z Jimova otce se stává pravidelný svěděk synova nejtrapnějších momentů (což je hilarious), atmosféra je bláznivější, vtípky šílenější... Celkově fajn, odlehčující, pubertální komedie, která se však narozdíl od jedničky vzdala i těch svých menších kořínků v realitě. 7/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Chlapci sú už viac ako rok na vysokej a sále sa podaktorým nepodarilo zasunúť. Prázdniny a dom na pláži sú pre tento pohanský akt zblíženia to pravé. Do cesty sa im ale stavia čoraz viac prekážok. Herecké obsadenie: V podstate sa stretávame s totožnou zostavou ako v prvom diely. Stifler to podpísal a tak je ozaj o zábavu postarané. Prevedenie: Finálna zápletka je veľmi podobná prvému dielu, možno s tým rozdielom, že chalani sú už starší a tak sa scenáristi mohli pustiť do oveľa odvážnejších scén. Pocity: Zábava dobrá ale je to v podstate ako cez kopirák. Jednotka sa radí medzi kultové záležitosti filmov pre mladistvých a toto je jej obstojné pokračovanie ale čakal som trocha viac. Pridaná hodnota: Pokračovanie kultovej teenege komédie, ktorá kedysi udávala trendy. 77% ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Severoamerické tržby byly 145,1 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 287,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama