Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

H34D 

všechny recenze uživatele

Někteří mohou vyprávět o úpadku kvality, ale já si stále myslím, že druhé Prcičky jsou stále "důstojný" sequel, na životy hlavních hrdinů je navázáno velice přirozeně, Stifler dostává trošičku víc prostoru, z Jimova otce se stává pravidelný svěděk synova nejtrapnějších momentů (což je hilarious), atmosféra je bláznivější, vtípky šílenější... Celkově fajn, odlehčující, pubertální komedie, která se však narozdíl od jedničky vzdala i těch svých menších kořínků v realitě. 7/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja som si ani nevšimol, že to bol druhý diel. Ten istý recept, tí istí herci a úplne odlišná cieľová skupina, akou som bol ja. A to ani nesúviselo s mojim vekom. Toto by som nezvládal ani na gymnáziu. Hlavne keď by som to porovnával s tým, ako vyzeral život na našich chodbách školy a na našich parties. Nikto mi nikdy žiaden moč na hlavu nevylial. Našťastie. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +pořád je tu ta bezvadná a původní sestava, najdete tu mnoho úderných, vtipných a kultovních fórků, hlášek a scének -dvojka má trošičku jednoduší příběh a některé postavy mají méně prostoru (např. Mena Suvari)/// Přestože to pro mě není tak kultovní jako jednička a tak perverzní (zábavné) jako trojka, pořád je to velice slušná zábava. I po letech a několikátém zhlédnutí jsem se u každé scény příjemně bavil. Tenhle film prostě nestárne a pořád baví. Scény v nichž je Seann William Scott jsou nezapomenutelné. Jen škoda, že se děj začal více točit kolem Jima a méně kolem jiných postav./// Celkem 83%/// ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování,které neskutečně okatě chtělo nahrabat z úspěchu prvního dílu a podařilo se mu to tak napůl.První Prcičky byli úspěšné právě proto,že nikdo neočekával tu smršť vulgárností,tady mi přišlo,že se jen všechno opakuje a jak je zvykem v pokračování i vynásobňuje a opět se i zde potvrzuje příslový,čeho je moc,toho je příliš.Naštěstí zde zůstali všichni sympatičtí představitelé z prvního dílu a i pár nových originálních nechutných vtípků přibylo,takže v žánru teenkomedie si to svůj slabší nadprůměr stále drží,ale jinak jde jen o slabší pokračování úspěšného a povedeného prvního dílu.A zdravím Stiflera :-)! ()

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedie určitě není moje krevní skupina, ale: U akčního filmu očekávám akci, u hororu se chci bát, u romantického filmu chci bulet a když se dívám na komedii, chtěl bych se minimálně usmívat - nikoli naopak. To se mi v tomto případě splnilo a já dávám čtyři hvězdičky. Rozhodně lepší než jednička. Málem jsem si však nevěřícně ukroutil hlavu nad spektrem hodnocení většiny zdejších komentátorů, když jej srovnám s jejich hodnoceními u filmů stejného nebo podobného žánru. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Kapela 3 Doors Down nahrála speciálně pro soundtrack k filmu alternativní verzi skladby "Be Like That". První dvě věty v textu jsou rozdílné od verze na jejich albu "The Better Life". Skladba se liší i délkou. Zatímco verze "American Pie Edit" je dlouhá 3:57, délka skladby na albu je 4:25. (Stocki)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama