Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Every Time I Look For You - Blink 182 [3:06] ,2. Scumbag - Green Day [1:44] ,3. Bring You Down - Left Front Tire [2:30] ,4. Vertigo - American Hi-Fi [2:12] ,5. (I'm Gonna) Split This Room In Half - Uncle Kracker [3:04] ,6. Be Like That - 3 Doors Down [3:57] ,7. Good (For A Woman) - Alien Ant Farm [2:28] ,8. Always Getting Over You - Angela Ammons [4:07] ,9. Cheating - Jettingham [3:47] ,10. Smokescreen - Flying Blind [3:34] ,11. Phoebe Cates - Fenix*TX [3:40] ,12. Susan - The Exit [3:13] ,13. Fat Lip - Sum 41 [3:01] ,14. I Will - Lucia [4:25] ,15. Halo - Oleander [4:43], ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Někteří mohou vyprávět o úpadku kvality, ale já si stále myslím, že druhé Prcičky jsou stále "důstojný" sequel, na životy hlavních hrdinů je navázáno velice přirozeně, Stifler dostává trošičku víc prostoru, z Jimova otce se stává pravidelný svěděk synova nejtrapnějších momentů (což je hilarious), atmosféra je bláznivější, vtípky šílenější... Celkově fajn, odlehčující, pubertální komedie, která se však narozdíl od jedničky vzdala i těch svých menších kořínků v realitě. 7/10 ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +pořád je tu ta bezvadná a původní sestava, najdete tu mnoho úderných, vtipných a kultovních fórků, hlášek a scének -dvojka má trošičku jednoduší příběh a některé postavy mají méně prostoru (např. Mena Suvari)/// Přestože to pro mě není tak kultovní jako jednička a tak perverzní (zábavné) jako trojka, pořád je to velice slušná zábava. I po letech a několikátém zhlédnutí jsem se u každé scény příjemně bavil. Tenhle film prostě nestárne a pořád baví. Scény v nichž je Seann William Scott jsou nezapomenutelné. Jen škoda, že se děj začal více točit kolem Jima a méně kolem jiných postav./// Celkem 83%/// ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší díl,proto nechápu jak může být z posvátné první trojky nejhůř hodnocenej.Stifler tady válí neskutečným způsobem a spoustu vtipů lze považovat za mnohem dospělejší.Celý to navíc má nádech uber letní pecky,protože kalba na chatě dodává filmu takovej ten šmrnc dobrodružnosti,ač to může znít jakkoliv divně.Pamatuju se,že sme se u tohodle dílu nařechtali nejvíc a i teď,když jsem si kvůli návštěvě ´´čtvrtýho´´ dílu vše zopakoval,mě dvojka bavila nejvíc a že je procentuálně nejslabší je směšný,jelikož trojka je příšerná sračka.Když nepočítám čtyřku,kterou uvidim asi za 4 hodiny,nejlepší díl série je dvojka.70% ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Onehdy jsem se se svými známými vsadil, že oni i já dokážeme dokoukat do konce cokoli tam protistrana pustí. S ohledem na to, že má alergie na týnejdžr broskvoviny je obecně známa, a oni zas nemusí psycho a terror v movie byly filmy vybrány brutálně drsné (v sázce bylo mnohé -večeře!!). Takže zatímco oni mi pustili Zhovadilý koláč II., já jim Srpski film. -- Já ten hnus dokoukal (koláč), oni (byli tři) se nedostali (Srpski) ani přes padesátou minutu! Večeři mi ještě dluží (jen tak se k ní asi nedostanu-nějak se mi vyhýbají ….), ale jak tak rychle opustili mé kino, zanechali mi tam tenhle skvost. -- Dokud mi budou dlužit večeři, bude v mé filmotéce!! ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Film v našich kinech navštívilo 371 714 diváků a vydělal 31 856 217 korun českých. (Stocki)

Reklama

Reklama