Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

I když už za dvojkou nestojí bratři Weitzové (kteří mimochodem natočili v té době skvělou komedii Jak na věc), dá se říct, že pokračování American Pie ještě o fous předčilo svého předchůdce (i když ten pro mě zůstane už navždy nepřekonán). Střední školu vystřídala ta vysoká, ale Jim, Oz, Kev, Posera a hlavně Stifmeister zůstali pořád těma bláznama, tak jak je máme rádi. Sice už ne tolik ztřeštěný, ale spíše pohodový film, doprovázený, jak jinak, skvělou muzikou. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl na odreagování. Stifler opět vede, Jim se dostává do absurdních situací a jeho táta mu s radami taky moc nepomáhá. Odsýpe to solidně, má to pořád ten prcičkovský drajv a humor a hlavně partu sympaťáků, se kterými není těžké se ztotožnit. Velkým kladem je i vynikající rockový soundtrack... ()

Reklama

Macejko 

všechny recenze uživatele

Prcičkovská partia mi prirástla k srdcu. Keď som si po dlhšej dobe od videnia jednotky pozrel dvojku, mal som nádherný povznesený pocit, akoby som sa stretol so starými priateľmi. Presne také sú druhé (a samozrejme aj prvé) Prcičky: sú ako stretnutie s kamarátmi. Príjemné, sympatické a na došťanie vtipné. Dúfam, že v trojke sa dostaví rovnaký pocit. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Steve Stifler: - "Byl jsem pochcán!" & Steve Stifler: - "Tantra? Co to kurva je - tantra?" & (Stifler běží s robertkem.) Jim Levensten: - "Co to tu děláš?" Steve Stifler: - "Hledám další lesbický pomůcky." Jim Levensten: - "Kdes to našel?" Steve Stifler: - "U Finche v prdeli." & John: - "Tehle mejdan se dá nazvat jediným slovem: Výbordelnej!" & Matt Stifler: - "Víš, že máš nádherný oči?" slečna: - "Oh! Jsi roztomilej." Matt Stifler: - "Jsi fakt pěknej kousek." slečna: - "Díky." Matt Stifler: - "Není zač. Chceš si zašukat?" & (Nadia táhne Shermana do ložnice.) Nadia: - "Ošukej mě, úchyle!" ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Onehdy jsem se se svými známými vsadil, že oni i já dokážeme dokoukat do konce cokoli tam protistrana pustí. S ohledem na to, že má alergie na týnejdžr broskvoviny je obecně známa, a oni zas nemusí psycho a terror v movie byly filmy vybrány brutálně drsné (v sázce bylo mnohé -večeře!!). Takže zatímco oni mi pustili Zhovadilý koláč II., já jim Srpski film. -- Já ten hnus dokoukal (koláč), oni (byli tři) se nedostali (Srpski) ani přes padesátou minutu! Večeři mi ještě dluží (jen tak se k ní asi nedostanu-nějak se mi vyhýbají ….), ale jak tak rychle opustili mé kino, zanechali mi tam tenhle skvost. -- Dokud mi budou dlužit večeři, bude v mé filmotéce!! ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Severoamerické tržby byly 145,1 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 287,6 mil. (NIRO)
  • Kapela 3 Doors Down nahrála speciálně pro soundtrack k filmu alternativní verzi skladby "Be Like That". První dvě věty v textu jsou rozdílné od verze na jejich albu "The Better Life". Skladba se liší i délkou. Zatímco verze "American Pie Edit" je dlouhá 3:57, délka skladby na albu je 4:25. (Stocki)

Reklama

Reklama