Reklama

Reklama

Cannibal Girls

  • Kanada Des filles cannibales (více)

Recenze (3)

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Dost mozna predchudce filmoveho clickbaitu. Pod takovym nazvem, premisou a obsazenim rozhodne necekate podprumerny stredometrazni film roztazeny na celovecerak. Levy jako vypln je fajn, ale gore, srandy i nahoty je tam mininum. ()

patho666 

všechny recenze uživatele

Nič k čomu by bolo potrebné sa v budúcnosti vracať, každopádne za jedno zhliadnutie táto neškodná kanibal hovadinka stojí. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

13. hodnocení a ani jeden komentář, zajímavé, tak abychom to napravili:-) Musím říct že tenhle ultralevný grindhousový hippie kousek mě zaujal a hodně bavil. I přes doslova hrůzostrašný název (zřejmě dobrý komerční tah) jde v podstatě o docela krotkou záležitost, komedie uvedená v žánru filmu, je zde trochu cítit, ale není ji tu zase moc. Tři sexy kanibalské feny dostávají chuť na lidské maso a když se kolem jejich liduprázdného teritoria objeví mladý pár, který zde chce strávit dovolenou, je to pro ně jako když se znovu narodí! Chuť a pach masa je silnější, hostina může začít! V podivné restauraci se začne servírovat zítřejší menu, proč zítřejší? Protože včera a dnes už bylo pozdě:-)! Film je sice trochu neotesaný a zmatený, film nemá žádný směr, scénář jakoby nikam nevedl, ale ve filmu lze i tak nalézt několik dobrých světlých momentů s kvalitními šokující elementy (dívka se sekyrou, s dlouhým nožem a tak, ale vždy jen mimo obraz). Nechybí ani nějaké to malé gore, které je tu místy docela slušné, na komedii až příliš krvavé, na horor zase vyloženě slabé a komické, takže něco mezitím, ale opravdu z mého pohledu šlo o velmi roztomilý kousek, ve kterém každý jistě najde něco přitažlivého, dobrá slezy, zlověstná, bezútěšná, ponurá a strašidelná atmosféra a prostředí (Kanadský venkov v zimě) kde se točilo, a všechny ty oblaka kouře, mlhy, opary apod. Z filmu jsem trochu cítil a měl pocit jako když se dívám na film o Masonovi a jeho bandě, nevím proč, taky vám to tak připadalo? Na Reitmana ještě slabé, amatérské, jako pokus o horor, spíše pak od komediálního režiséra k pousmání, ale rozhodně zajímavé s hlediska jeho režijního vývoje. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama