Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Barton je černoch a snaží se neúspěšně živit jako komik. Když při autonehodě zahyne, je jeho duše poslána přímo do nebe. Lance si je jistý, že musí jít o omyl. A skutečně...anděl mu řekne, že si jeho tělo vzali předčasně a tudíž ho vrátí zpátky na Zem. K dispozici je ovšem jen tělo staršího, bezohledného multimilionáře - bělocha. A právě v tomto nepravděpodobném převtělení se Lancovi začne neuvěřitelně dařit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

DjMetal 

všechny recenze uživatele

Fajneeee. Mne sa to pacilo...Haluzne sceny su tam. Hlavne ten face, ked ho namaluje ten poulicny maliar s tou cernoskou:D:D..som sa inak udrbaval. A kuknem si to v pohode este raz. Je to dobre.A dobre obsadenie tu je.velmi dobre :D Eugene Levy a Wanda Sykes su typci :D:D a Jennifer Coolidge je tu nejaka moc stihla oproti terajsim filmom:D... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Film má rozhrkanou atmosféru a jestli nějak působí, tak jako onanistická pocta talentu Chrise Rocka coby klubového komika. Vlastně ani nevidím žádný jiný důvod, proč by jinak tento remake "prcičkáři" vůbec dělali, protože scénář nechává diváka dost mimo a pobavit dokáže jen velmi malinko. Aspoň že si představitelé vedlejších postav z Prciček měli kde zahrát. 40% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Citlivě natočená komedie disponuje zajímavým Chrisem Rockem. Jeho duše se po náhlé tragické smrti přestěhuje do těla bílého arogantního multimilionáře, a protože Lance Barton byl bavič v kabaretu a v jádru hodný člověk, dojde i k zázračné proměně v milionářově osobnosti. Ten se záhy stane všemi oblíbený, ačkoliv okolí ani v nejmenším netuší, jak se věci mají. A tahle komedie disponuje řadou nápadů, najde se i místo pro rasistické narážky a vše je završeno nečekaným koncem. Není mnoho komedií, které dokážou takto citlivě pohladit po duši. Téhle se to povedlo. Chris Rock byl skvělý. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Co říci a nebýt u toho sprostý?? Ten potenciál z toho jde cítit na 100 honů a proto věřím, že starší verze bude hodně dobrá. Nechápu, že někdo má potřebu tvořit remake s poloneherci a zprasit ho všemi těmi absolutně nevtipnými negr narážkami. Film jsem viděl s dabingem, a tak netuším, do jaké míry to ovlivnilo mé sympatie k Chrisu Rockovi, který mi ale tady prostě přišel nesnesitelně trapný. ()

dejv01 

všechny recenze uživatele

Béčková komedie, ve které se ve velké míře objevují představitelé rolí z prciček:). Furt jsem čekal až uvidím toho strejdu do kterého se převtělil hlavní představitel a a a furt nic. Když jste černí a hrajete bělocha, dá se říct, že vaše role je nezahratelná. Jinak příjemná oddychová komedie, u které se člověk nemusí vůbec namáhat s myšlením. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama