Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Životy miliónov ľudí sú ohrozené smrtiacimi kobylkami. A v tejto chvíli je Dr. Maddy Rierdon jediný, kto s hrozbou môže niečo urobiť. Ako vládny zástupca objaví utajený výskum, pri ktorom mali byť pre armádu k dispozícii špeciálne skrížené kobylky. Táto prevratná biologická zbraň však jedného ňa môže ohroziť aj samotného stvoriteľa. Uniknúť pred rojom a riskovať svoj vlastný život, aby zachránil milióny iných životov je pre neho samozrejmosť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Až taková tupá hloupost, jak jsem původně očekával se nakonec nekonala, takže jsem byl samozřejmě v nějaké míře mile překvapen. Scénař je samozřejmě ohrané kliše z většiny katastroficky podobných filmů, kde postupně vláda vyzkouší různe opatření, které se ukáží jako beznadějné až zbyde poslední nejničivější zbraň. Na poslední chvíli však někoho napadne něco lepšího co by mělo zachránit nasazované životy obyčejných vidláků a vyhubí k tomu onu zkázu. Trochu jsem se bál, aby z toho nakonec nevznikla nějaká parodie s masožravkami a ono né. Pravda nějaký náznak by tu přeci jen byl, ale budu dělat jako že jsem ho neviděl a za tento sympatický reálný podklad musí následovat jedna hvězdička. Druhou dávám za koukatelný film jako celek, věřte mi viděl jsem i horší, které tady mají vyšší hodnocení. Nesedlo mi však herecké obsazení ikdyž, jak se koukám po komentářích svých kolegů, bylo právě toto z nejčastějších důvodů proč si od nich film minimálně jeden frček zasloužil, tak teda nevím :) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

U tohoto druhu filmu jsem byl připraven opravdu ne vše. Po deseti minutách jsem zjistil že je to jen jedna s těch dalších zvířecích a hmyzích blbostí, po dvaceti, jsem se začal už značně nudit, a po třiceti po spletitosti všech těch zhovadilostí a nesmyslů mi došla trpělivost tak jsem radši vypl telku a šel spát:-o) Ta jedna za odvahu něco takového vůbec natočit, a samozřejmě za Lucy, o které se tady už zmiňovali i ostatní. ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

imdb rating: 31% - Tenhle film má vše, co má správný odpad! mít - humusácký příběh po okraj naplněný stokrát omílanými klišé, scénář rozežraný kobylkami se spoustou logických chyb, tým zamindrákovaných kameramanů, bandu lidí, kteří by si rádi říkali herci a jejichž honorář mohl být nanejvýš chléb a vody a rádoby strach nahánějící zvířecí monstrum, zde v podání létajících apokalyptických hybridních kobylek...dovedu si představit, že bych se to podíval znovu, ale pouze při konstelaci těchto bodů: a/ musel bych ležet v začouzeným obýváku s tlupou zkouřených dredařů a hulit patnáctej špek...b/ mít nasazený okuláry s třiadvaceti dioptriema, abych to viděl pořádně rozmazaně...c/ musel by někde poblíž stát Jason Statham připravenej vypálit mi otočku, kdybych to odmítnul sledovat...Co nutí lidi točit takovéhle filmy, mohl by mi to někdo říct?? Prosím, mohl by mi to někdo říct?? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Verzia odvysielaná na stanici NOVA mala 84 minút, tak buď má čsfd zlý popis alebo to niekto dokázal zostrihať, v každom prípade sú tieto Smrtiace kobylky (v tom istom roku tuzemský distribútori ponúkli ešte jeden film s rovnakým názvom) typickým filmom tohto štýlu, nejedná sa však o eko hororo ale v tomto prípade eko triler, pochopiteľne s prvkami scifi, céčkový produkt v ktorom dostanete presne to čo čakáte od nalinkovaného príbehu cez slabé herecké výkony až po mizerné efekty ale na splnenie challenge ktorú som si dal, 10 eko hororov/trilerov to bola celkom vhodná voľba, nakoľko tentokrát nevyčínajú mravce ani krokodál a ani pirane ale iný živočíšny druh, kobylky. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 1/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10///+obsazení -zpracování, děj, logika, patriotizmus/// Tak a je zase vymalováno, tentokrát sračkama kobilek na předním skle. Nejvíc mě iritoval děj a jeho logika. Jednak je tento film jedno velké klišé. A za druhé, už asi chápu proč je v záhlaví uvedeno Sci-Fi, pač scénář se dá přirovnat jak kdyby dvě pětileté děti dělali hatlala paltala...A ke všemu film ani nezachrání obsazení (tak snad jen od odpadu) a i kdybych chtěl dát 2*, tak nemohu, protože technické zpracování je výsměch. Jakože umělohmotných kobylek se fakt nebojím, jo a prej sou i masožravé, haha! Ale dík za námět, až budu dělat první horor..../// Celkem 24%/// ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně s pádem letadla byl při výbuchu druhého motoru použit zrcadlově otočený záběr výbuchu prvního motoru. (facojurka)

Reklama

Reklama