Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

agentkenny 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě zde udivuje tak nízké hodnocení komedií. Nestává se mi často, abych se smál celý film. Skvělé hlášky, skvělé komediální scénky. Dnes už asi většina lidí neví, čemu se smát. Viz. novinka "Deadpool" - zde může mít akorát vysoké hodnocení akce a vizuální efekty, ale ty dětinské vtipy? To jako vážně? Dnešní doba je opravdu nepochopitelná. U komedií by se měl člověk pořádně zasmát, aby nestačil ani řešit scénář či režii, a to je podstatou dobré komedie. Někdy se mi zdá, že to tu hodnotí jen lidé, kteří se v životě už neumějí upřímně zasmát. /////// Zajímavý komentář od: Djkoma ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Po hooooodně dlouhé době komedie, u které jsem se "řezal" smíchy. Fakt! To se mi naposledy stalo u... Už si ani nevzpomínám. Vidíte to, taková je Repli-Kate vzácnost. A ta úžasná Ali Landry! Co dodat? Nebudu škudlit s hodnocením. Kdyby se natáčely takové komedie a ne stračky typu- černoch se převleče za blondýnu atd. To se maximálně 1x po celou dobu filmu usmějete, kdežto u Repli-Kate je to jiné. Jsem z toho filmu unešen, to snad jde poznat z mého komentáře, ne?;-) ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

To, že film pojednává o celkem provařeném námětu, není příliš podstatné a na mém hodnocení se negativně projevil žánr teenagerské komedie v hollywoodském provedení. Pravda je, že existují mnohem horší filmy svého druhu, Repli-Kate si např. udržuje ještě celkem přijatelnou úroveň hereckých výkonů, ale co naplat, i ty nejpovedenější fórky jsou podané takovým způsobem, že na mě nefungují a u většiny se ošívám nad jejich lacinností. Celkový dojem: 25 %. Když už podobné téma, tak je dobře zvolit starou českou komedii Což takhle dát si špenát. Téhle klasice Repli-Kate nedosahuje ani po kotníky. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Maxovi (James Roday) se při testování genetického replikátoru nedopatřením podaří místo křečků naklonovat sympatickou novinářku Kate (Ali Landry). Než stihne vymyslet, jak se z průšvihu dostat, tak jeho kamarád Henry vymyslí elegantní řešení. Společně se pokusí naučit replikovanou Kate chovat se tak, aby neměla takové ty ženské požadavky (květiny, romantické filmy), ale naopak aby měla ráda pivo, fotbal a sex. Jenže brzy Max zjišťuje, že na ženském chování přece jen něco je, a že je vlastně zamilovaný do původní Kate... Je jasné, že od filmu tohoto typu nelze čekat nějakou ušlechtilou zábavu. Na druhé straně ale film docela vtipným způsobem ukazuje, jak to vlastně s náma chlapama je. Některé situace jsou dokonale vtipné (nákup spodního prádla pro Kate i Repli-Kate zároveň), ale s postupem filmu se vtip trochu vytrácí, a naopak začínají některé scény působit trochu trapně (naklonovaný Eugene Levy ...). Celkově trochu slabší průměr, ale když vidím to hodnocení okolo, tak se za 3* ani trochu nestydím.. ()

koljan odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, čím to je, ale řidiči dálkových autobusů mají zřejmě v pracovní smlouvě dodatek o projekci těch úplně nejdementnějších a na trhu neudatelných DVD (filmů). Při jedné dvacetihodinové anabázi se mezi dva Kameňáky zaklínil i tento opus magnum: bylo to, jako bych z jemně vroubkované podrážky vyškrabával párátkem takové to čerstvé, jílovité psí hovno, které ne a ne úplně zmizet. Přesně 98 minut to trvalo... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama