Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná filmová komedie o tom, jaké to je, když se chlapec z bohaté rodiny ocitne ve světě, kde nic není takové, jaké si pamatuje. Při svém návratu zpět zažívá spoustu legrace a ztřeštěných dobrodružství, která se mohou stát jen o Vánocích. (oficiální text distributora)

Recenze (28)

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych to nazval infantilní blbostí, urazil bych tím všechny infantilní blbosti. Až budu mít děti.. a ty děti budou šíleně zlobit.. ani tak jim to nepustím. Takový budu hodný taťka. :) Navíc ty příšerné "digitální" efekty, především padající sníh, z toho mi bylo opravdu na zvracení. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

No co TOHLE mělo být... TOHLE by se mělo zakázat pro nebezpečnou míru stupidity unikající jak ze šíleného scénáře, tak z teatrálních výkonů tzv. herců. Nojo, už to vypadá, že z TOHO budu mít následky celý život... ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Sám doma a bohatý sa mi páčil, lenže toto je parazitujúci symbiont, ktorý z toho chcel vycucať aj to posledné, je to obrovský gýč. Pozeral som to zrýchlene, lebo normálne sa na to nedalo pozerať, bola to nuda a des, ale ani rýchlosť tomu nepomohla, toto je niečo nepozerateľné a útrpné, ďalší veľký des okolo séria Sám doma, ktorú som v týchto dňoch zažil, normálne sa obávam pokračovania v podobe minuloročného Sám doma 5, čo za hrôzu bude to, ak si to pozriem. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Stupidní paskvil, který jen parazituje na slavném jménu Columbusovy komedie. Nemá ani nic společného se SÁM DOMA A BOHATÝ z roku 1994, kde ještě hrál Macaulay Culkin. Je to infantilní blbost ze světa malých kluků, kteří si hrají na nějaké korporátní multimilionáře. Kolem sebe mají služebnictvo a jezdí si v prazvláštních moderních sáních Santa Clause. Tím je to i výsměch všem americkým vánočním filmům, a ne jen kultovní komedii SÁM DOMA. [1549. hodnocení, 28. komentář, 17%, 131. nejhorší film] ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Takové braky a je jich víc! První dva filmy beru samostatně - oba jsou excelentní, rodinné komedie na které se tyhle Zetka nechytají. Totéž platí o tomto skvostu. Skoro nic nezaujme. Vtipné scény ? trapné scény spíš. Snaha tu možná byla, ale je k ničemu. Tudíž hodnotím na 1% = odpad! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama