Reklama

Reklama

Tom Sawyer a Huckleberry Finn

  • USA The Animated Adventures of Tom Sawyer

Obsahy(1)

Odvážná dobrodružství dvou kamarádů.
Jedinečný animovaný film plný originální hudby přináší nesmrtelný příběh podle románu Marka Twaina.
Tom Sawyer a jeho kamarád Huckleberry Finn prožívají svá pestrá dobrodružství, během nichž se zapletou i do velkého případu. Jen oni mohou očistit svého přítele Muffa Pottera obviněného neprávem z vraždy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Co dodat k animovaným dobrodružstvím Toma Sawyera? Snad jen tolik, že pro děcka je dobré začít tady, než si za nějaký ten rok či dva přečtou skutečnou knížku. Tohle je klasický laciný devadesátkový animák, na kterém primárně oceňuju dabing Kirsten Dunst (ano, je mi natolik milou, že znám i všechny její dabingové role). ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Animované zpracování slavného románu Marka Twaina ničím neohromí. Animace a vykreslení postav je spíše podprůměrné, vzhledem k tomu, že film celkem věrně kopíruje knihu, je tenhle film spíše pro větší děti. Kladem jsou jistě zpívané pasáže, kde si distributor dal práci s překladem a oproti jiným filmům, kde ač je film česky dabován, písně jsou otitulkovány (což je pro děti naprd). Zde se zpívá česky. Překlad byl asi velký boj, nebo nebylo na něj více času a peněz, každopádně písničky mají občas dosti kostrbaté rýmy... Ale snaha se cení. Jako časná příprava na hodiny literatury proč ne. Nicméně, kniha je kniha - o tom žádná !!! * * ()

Reklama

Reklama