Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby toto lehce hororové fantasy nemělo v datu vzniku rok 2007, nenapadlo by mne nic jiného než, že jde o chladný kalkul snažící se vyždímat, co se dá z nepochopitelné hysterie kolem albínského drákulova pohrobka Edwarda Cullena – ale takhle. Vlkodlačí romantika jak z nejbrakovějšího románu je tak prvoplánová a laciná, že si stejně jako Stmívání, Nový měsíc, Staré slunce, Krupobití, Polední pauza (nebo jak se všechny ty díly twilight ságy jmenují) své fanoušky určitě najde. ()

asfalt 

všechny recenze uživatele

Tento film má všetko, čo zlý film má mať až na scenár, ktorý nie je až tak katastrofálny. Ak by k režisérskej stoličke pustili niekoho schopnejšieho, nehercov by nahradili hercami, strašné efekty by zlepšili a použili lepší soundtrack, tak by to možno bolo aj za tri hviezdy. Tak je to len tesne nad odpadom. ()

Reklama

Anduril 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo ako normálny, priemerný, nízko rozpočtový film. Celkom sympatický herci, nepodali nejaký super herecký výkon... ale snažili sa, ďalšie ich filmy snáď už budú lepšie. Príbeh nič moc, ale nápad sa mi páčil. Žiadna posteľová scéna, je ako vždy, pre mňa veľké plus. A to že šetrili na efektoch a radšej zvolili ako vlkolakov psov, mi nejako extra nevadilo... aj keď to troška potom stratilo na akčnosti (pretože bojovať ozbrojený so psom nieje zase až taký veľký problém). Dievčatá čo milujú romantiku a fantastické postavy sa nájdu v hlavnej hrdinke... chalani tu nenájdu nič, ani len nejakú povzbudivú myšlienku, akciu... Takže dievčatá, v pohode aj nad 12 rokov, dvere pre vás sú otvorené. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Když se jedná o horor, u kterého se strachy třesu extrémně, tak se normální divák prostě normálně bojí, když se pak jedná o horor, u kterého se dokonce i moje osoba přestane bát, ba se jí místy zdá debilně trapně směšnej, tak si nedovedu představit, co pak u toho pak musí vyvádět normální divák.....ten si asi nudou ukope zadek do modra.....tohle fakt ne. Jedna hvězda za pěknou Bukurešť. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Bol som pripraveny na najhorsie a prezil som to, pretoze som cakal väcsiu blbost a prekvapivo ma to celkom bavilo, ale nie natolko, aby som si chcel tento film pozriet este raz. Trosicku mi to pripominalo STMIVANI (2008), akurat ze do toho bolo investovanych trosku viac penazi a v tom pripade sa dievca zalubilo do upira, tuto sa zase chlapec zalubil do dievcata, ktore sa meni na vlka. Ako horor to na mna neposobilo a netreba od tohto filmu nic ocakavat, je to v podstate slabucke a lacne... 19.05.2010 _______ Agnes Bruckner - (Vivian) +++ Hugh Dancy - (Aiden) +++ Olivier Martinez - (Gabriel) +++ Katja Riemann - (Astrid) +++ Bryan Dick - (Rafe) +++ Chris Geere - (Ulf) +++ Tom Harper - (Gregor) +++ Hudba: Reinhold Heil, Johnny Klimek +++ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama