Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Když se jedná o horor, u kterého se strachy třesu extrémně, tak se normální divák prostě normálně bojí, když se pak jedná o horor, u kterého se dokonce i moje osoba přestane bát, ba se jí místy zdá debilně trapně směšnej, tak si nedovedu představit, co pak u toho pak musí vyvádět normální divák.....ten si asi nudou ukope zadek do modra.....tohle fakt ne. Jedna hvězda za pěknou Bukurešť. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Že to tomu Dancymu strašně slušelo :o) Ale teď vážně, i když jsem na to koukala kvůli němu a slintala jsem, když se usmál, líbilo by se mi to i tak. Romantika vs. Vlkodlaci :o) Vlkadlaci, kteří nejsou počítačově zmršeni, ale „hrají“ je vlci, nebo předpokládám, že nádherní českoslovenští vlčáci (http://arqeva.tym.cz/wp-content/uploads/2008/11/valkyra_z_molu_es_brno2008.jpg )Takže nádherný herec a nádherní psi, překonají slabší scénář, kdy se dějová linie raději zabývá lovestory než příběhem o vlkodlacích samotných. Na jednu stranu škoda, ale na druhou stranu jsem si mohla představovat, že ta vlčí dívka jsem já :o) ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Pripadalo mi to ako prelínanie dvoch príbehov:jeden celkom zaujimavý,ten druhý slabší-romanticky ladený.Celkový dojem bol skôr nudný,smiešny a zdlhavý!Všetky filmy s danou tematikou sú si svojim spôsobom podobné,ale tento doslova kopíroval!Ak by režisérka rozvíjala skôr ten prvý príbeh,mohlo ísť o celkom slušný film!Takto je Blood and Chocolade zbytočným snímkom,ktorý nemá čo ukázať až na Agnes Bruckner :) ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Nebýt sličné hlavní hrdinky a celkem zajímavého prostředí Bukureště, hrozného názvu filmu, který se spíš hodí pro letní pohádku o čokoládovích mužících, tak by se jednalo v rámci likanských a upírských válek o značný přehmat. Takhle se jedná o lehký přehmat, který vás nebude díky netradiční lovestory mezi jedinou stoupenkyní lidských práv z řad krvežíznivých vlkodlaků a potulným malířem nudit. A to jen pouze v připadě, že jste žena, máte náladu na romantický horor typu Underworld. Budete, ale přesto zklamáni, jedná se totiž o lacinou kopii obsazenou méně známými herci. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Slabučký odvar z vlkodlačích filmov. Najprv som bol rad, že tu nie sú nejaký hnusne spravený vlkodlaci, ale zas takýchto psíčkov si tiež mohli odpustiť. Je to slabé na všetkých frontoch. Akcie je tu máličko, príbehová stránka prvoplánová a nezaujímavá. Triky tu hádam ani neboli, keď nepočítam tie svietiace skoky, ktoré boli otrasne zo všetkých hľadísk. Film sa nejako ani nesnaží diváka niečím upútať, ide si len svojou trápnou linkou. Čakal som solídnejšiu jazdu. Takto len slabé 2*. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama