Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Noomi 

všechny recenze uživatele

Pokúsim sa obrániť to hodnotenie. Je pravda, že príbeh je umelý, neoriginálny, na niektorých miestach dokonca stupídny a občas sa môžu rumunské kulisy zdať beznádejne nízkorozpočtové, scenár sa ani neoplatí hodnotiť a...prakticky by ten film fakt nestál za nič. Ale keď sa na to pozriem z druhého hľadiska, tak tie nízkorozpočtové kulisy z Bukurešti sú naozaj netradičné, krásne, starobylé a tajomné. Potešil ma aj fakt, že som sa nemusela dívať na uslintané vypĺznuté príšery, ktoré sú nazývané "plnohodnotným vlkolakom". Nech mi nikto nehovorí, že je lepší pohľad na absolútne neuveriteľnú počítačom spackanú beštiu ako na nádherného dravého vlka. Takže z príbehového hľadiska nula ale z audiovizuálneho to u mňa proste vyhralo. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka pro gotická děvčátka. Nejdříve zabijeme tu sexy kočku (spolužačku), co na ní můžou všichni kluci nechat oči. Ale samozřejmě nechceme, aby nás děsila nějaká brutalita, takže to zabití radši neukážeme. Pak si dáme lov na dealera. Odpad se má přece likvidovat, že? A musíme ukázat, že člověk se ve vlka může proměnit pouze ve výskoku... Občas neuvěřitelně kýčovité záběry (hlavní hrdinka se ve výskoku proměňuje ve vlčici, zatímco kolem ní krouží kamera) těsně hraničí s parodií. Chvílemi se to dá brát jako špatně střihaný akční film, ale z hororu jsem tu nezaznamenal nic (30%). ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Víte co je smutný? Když je hlavní hrdinka filmu naprosto nezajímavá, vlastně nám všem může být ukradená. Smutnější je, když je hlavní hrdina grázlík v tom špatným slova smyslu, kterýho byste taky rádi oddělali. A co je nejsmutnější? Když jedinej sympaťák je hlavní záporák - s nikým jiným se totiž ztotožnit prostě nemůžete. Ovšem moc se mi líbila ta přehlídka vlků, jsou to nádherný zvířata. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nůůůda. Takhle by asi okomentoval film Homer Simpson a to zcela zaslouženě jelikož neexistuje jiné slovo, které by tento film lépe vystihlo. Příběhově se film trochu přibližuje průměrnému "Underworldu" ale i ten vypadá vedle tohoto díla jako trhák. Ve filmu se nic neděje, herci jsou příšerní o tricích nemluvím a o příběhu už vůbec ne. Ruce pryč a ušetříte si 90 minut života, které jsem já bohužel promrhal sledováním týhle kýčovitý romantiky se špetkou hororu. ()

Petjaa 

všechny recenze uživatele

Film působil přirozeně i když tam jsou v podstatě fantasy prvky, fantastická hudba, která sedla k ději - od filmu jsem nic nečekala, jen jsem viděla hezký trailer a mile mě překvapil. Poklona vůdci odhalením šíje dobře vystižená, sedlo to. Mimochodem - překlad filmu mi přijde naprosto scestný, nevím kdo to přeložil, ale nedává mi to smyl. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama