Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dr. Kinderová (Kathleen Turnerová) je ambiciózní ředitelka firmy vyrábějící dětské zboží. Vlastní však i tajnou laboratoř, kde se s dr. Heepem (Christopher Lloyd) snaží porozumět řeči nemluvňat. Když jedno uprchne, je nutné dopadnout je dřív, než vše vyzradí.
Všechny děti se rodí se znalostí tajemství vesmíru a se schopností komunikovat jedno s druhým. Co dospělí nazývají dětským žvatláním, je ve skutečnosti sofistikovaná konverzace. Dr. Elena Kinderová je tvrdá ambiciózní ředitelka společnosti BABYCO, největšího světového výrobce dětského zboží. Co je ovšem široké veřejnosti utajeno, je fakt, že společnost vlastní také výzkumnou laboratoř, kde se dr. Kinderová spolu se svým společníkem dr. Heepem snaží porozumět řeči nemluvňat o jejíž existenci je nezvratně přesvědčena. Když však nejšikovnější z nich Sly z laboratoře uprchne, dvojice ho musí dopadnout dříve, než jejich tajemství rozhlásí do světa. Netuší ovšem, že Sly už organizuje všechna mimina ze široka daleka, aby je osvobodil ze zajetí a definitivně překazil ďábelské plány dr. Kinderové. V hlavních rolích rodinné sci-fi komedie režiséra Boba Clarka uvidíme Kathleen Turnerovou a Christophera Lloyda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Tomi_901 

všechny recenze uživatele

Pre dospelých je to totálna kravina, nemá to ani taký ten občasný skrytý vtip pre rodiča, čo musí sedieť s malým fafrnom v kine. - Odpad! Decká to majú na DVD a žerú to - je to jednoduché, akčné (veľmi "soft" bitky) a o deťoch. Malý to pozeral stále dokola na zhruba vo vaku 5-6 rokov. Zjavne to má svoje veľmi úzke publikum - v tretej triede to už považoval za kravinu. Preto * ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jedenáctý nejhorší film? To nééé, vážně? Znám o mnoho horší výplody nezdravé mysli. Odpad by si zasloužil film, na který se nedá koukat, na tohle se koukat dalo a i párkrát jsem se zasmál. Film mířící na nejmenší publikum, které určitě osloví, pro chlupaté dvounožce jsou jiné, vyspělejší a hlubší filmy. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Není to až taková hrůza. Akorát hrozně infantilní děj. Ale fakt je, že ten začátek, jak ten malej prchne a oblafne alarmy, přepere strážce atd, ten je neuvěřitelnej a tak absurdní, až je směšnej. Svým způsobem je absurdní celej ten film, takže vlastně je celej i směšnej a o nic víc tu ani nešlo. Ještě jedna malá zmínka, poznali jste doktora Emmeta Browna z Návratu do budoucnosti? Je to ten zlej doktor Heep, tmavovlasej, připlešlej a fousatej. ()

olivertris 

všechny recenze uživatele

Otázka na úvod, pamatujete si někdo již odkoupenou TV stanici Smíchov? Takovou tu, kde dávali Spongeboba a někdy tam pustili špatnou komedii? Tak jeden den, kdy mi bylo přesně 14 let, tak jsem zřel na této televizi celovečerák Malí Géniové. Ten film jsem si tolik oblíbil, že jsem si spojoval stanici Smíchov jen s tímto filmem. Pak jsem se 7 let učil a jelikož jsem byl spíše PC uživatel, na televizi jsem kašlal. Dnes jsem si vzpomněl na můj starý oblíbený film a dal jsem rewatch a musím říct, že to je naprostý, ale naprostý ODPAD. Charaktery nedávají smysl, jeden dává horší hlášku než druhý, hlavní záporák je jak vystřižen z Disney SuperVillians a celkově je to jen jeden velký záchvat smíchu. Vše je sestříhané jak pro batolata, postava Dickyho, je jen pro to, aby rodiče v kinech neusly. Na film jsme se koukali s kamarádama, a musím říct, že jedna scéna nebyla bez smíchu, tohle připisuji naprosté absurditě a debilitě, která je přítomná snad v každé scéně. Ale jelikož tento film byl zaclíněn uranovou září filmu druhého, tak na tento film už jsem se podíval pravděpodobně naposled. Dávám -4/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pre 90 % dospelej populácie tejto planéty, ide zrejme o jeden z najhorších filmov všetkých čias ( a to je fakt ). Ale pre 90 % alebo 100 ? ) škôlkárskej populácie, zrejme pôjde o najlepší snímok všetkých čias ( tak isto fakt ). Tu naozaj záleží len od uhla pohľadu a je to naozaj niečo, čo nebolo točené pre intelektuálov, žánrových fanúšikov, či experimentálnych kinofilov. Proste blud, ktorý má svoje jak hluché, tak aj svetlé momenty. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama