Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Škola skončila a prázdniny právě začínají. A že budou opravdu ztřeštěné o tom vás přesvědčí Christopher Lloyd (Addamsova rodina, Návrat do budoucnosti) coby vedoucí letního dětského „tábora” v této šílené komedii. Legrace začíná, když parta podnikavých adolescentů připraví plán na svůj vlastní prázdninový ráj - samozřejmě se vším, co k němu patří: s pamlsky, vodními skútry a žhavou muzikou. S pomocí momentálně nezaměstnaného učitele herectví (Lloyd) se jejich plán začíná naplňovat a letní tábor bez dozoru rodičů se pomalu, ale jistě stává teenagerským nebem na zemi! Jestli se vám líbil film Sám doma, tak si určitě nenechejte ujít tenhle bláznivý tábor plný gagů, her a perfektních letních dobrodružství! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Typický americký film pro děti. Takových je sice plno, ale u tohohle se dá vypnout mozek a občas se i dobře pobavit. Navíc je tu Christopher Lloyd a v menší roli policajta Thomas F. Wilson (takže my starší můžeme zavzpomínat na Návrat do budoucnosti, chybí už jen Marty). Není to špatný rodinný film, ale dvě hvězdičky jsou pro něj dostačující. Kdybych se na to díval tak před deseti lety, asi bych přihodil ještě dvě hvězdičky. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Jeden z mych oblibenych filmu, ktere jsem si oblibil jeste jako dite. Kdyz jsem ho zpetne videl o vice jak 10 let pozdeji, tak uz to samozrejme takovou "stavu" nemelo, ale presto je to stale pomerne slusny prumer mezi rodinnymi komediemi, predevsim diky Christopheru Lloydovi ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film o dospívajících dětech, kteří podplácejí nezaměstaného učitele, aby představoval vlastníka zaniklého letního tábora. Scénář : Andrew Kurtzman a Eliot Wald. ()

July 

všechny recenze uživatele

Uspořádat vlastní tábor bez pravidel a vedoucích - to je jistě sen mnoha dětí. Ty filmové nápad uskutečnily... Ale tohle není vyloženě dětská komedie, kde je dovoleno vše a nikdo se přitom nezraní - tvůrci přece jen zmínili, že to nejlepší řešení není a mohou nastat i situace, kde je dospělých potřeba. Největší klady filmu: Christopher Lloyd je pro "převlekové" role jako stvořený. Většina událostí působí docela reálně (až na scénu s myčkou). A propracovanost akce "den rodičů" by dětem mohl závidět leckterý dramaturg... Zkrátka, Camp Nowhere je příjemná oddechová komedie, určená primárně pro dětské diváky, ale nejen pro ně. Celkem spolehlivě pobaví, i když asi nahlas nerozesměje. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první rodinný film společnosti Disney‘s Hollywood Pictures. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kalifornském Sierra Madre. (Terva)

Reklama

Reklama