Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Členové skupiny OutKast André Benjamin (André 3000) a Antwan A. Patton (Big Boi) září v hlavních rolích okouzlujícího příběhu plného hudby a energie.  V rušném a žhavém nočním klubu pracují dva kamarádi. Stydlivý klavirista Percival (Benjamin) se v životě řídí přísnými pravidly, zatímco Rooster (Patton) je výstřední hlavní hvězdou klubu a pozornost diváků si užívá. Život si ale s oběma zahrává, když chamtivost, sláva a nakonec i vražda pomalu ničí jejich přátelství i samotný klub, který je spojuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Nebýt dobré hudby a vizuální stránky filmu, dala bych i míň. Díky těmhle dvěma věcem ale film byl svižnný a příjemný. Žádný zázrak se nekoná, příběh je prostý až hanba. Kdosi tu na čsfd jednou napsal, že film musí člověka především bavit. Ať se jedná o těžce filozofické dílo nebo maistreamový kousek pro široké publikum, z něhož skáče popkorn, hlavně musí diváka bavit. A mě ta cesta do Prahy se SA utekla opravdu rychle.. ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Po hudební stránce Idlewild skvěle funguje, po té dějové je to už horší. Gangesteři vůbec nejsou drsní a člověk vůbec nemá pocit, že jde někomu o kejhák. Zápletka o tom, jak se zvracející pianista dal dohromady s vytrémovanou zpěvačkou taky patří k těm lacinějším a zásah shůry pomocí bible je docela wtf. Ale už kvůli hudebním a tanečním vložkám stojí za to Idlewild shlédnout. A Klub splněných přání? To měl zas nějaký překladatel zbytečně tvůrčí chvilku... ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

OutKast měli rezignovat na jukebox muzikál a natočit si několik pořádných klipů, vyjet na turné se svou poslední deskou Idlewild a všichni by byli v pohodě. Takto vzpomínka na tohle výjimečné duo poněkud hořkne, protože se podepsali pod největší černošské klišé, které si lze představit. Maloměsto, prohibice a cesta za štěstím lemovaná křivkami barevných slečen, za které by se nemusela stydět ani Joe Bakerová. Ahistorická hudebka v tom předstíraném retru nedává nejmenší smysl, stejně jako víra v to, že André 3000 a Big Boi vědí, o čem je herectví. Mluvící kohout na placatce jim měl možná poradit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Miluji a Outkast a jejich hudbu... před "Idlewild". tohle album mi prostě nikdy nepřirostlo k srdci. Mají mnohem lepší věci a musím říct, že by se mi asi více líbil film podle "Speakerboxxx/The Love Below". "Idlewild" má pořád dobrou hudbu, ale prostě už ne tak zapamatovatelnou, tak jinou. Stejný je i film, hodně zajímavých prvků, ale celkově je tohle mafiánské drama přepálené a bohužel zdlouhavé. ()

Xatrix 

všechny recenze uživatele

Od Idlewildu jsem cekal dalsi muzikal s cleny Outcast jako hlavnimi postavami. Vysledek je trochu jiny, chvili to pripomina videoklipy Outcast a chvili se snimek snazi tvarit jako gangsterka. To prvni funguje skvele, to druhe uz bohuzel nikoli.Brian Barber prekvapive zacina snimek velmi svizne a divak ma pocit, ze pred nim ceka videokliparska jizda v retro stylu. Bohuzel reziserovi dochazi dech (ci snad penize) a snimek se vraci do klasickych vypravecskych koleji, aby se zas na chvili vratil v samotnem finale. Je to skoda, protoze potencial film mel. Duo Outcast prekvapive hraje prirozene a nijak nenarusuji film, prave naopak. Co ale film nepodporuje pribeh, scenarista jako nevedel, co kteremu zanru ma dat prednost a tak milostny pribeh jedne z postav vyzniva naprazdno. Presto vsechno film ubehne velmi prijemne a na jmeno Bryana Barbera si budu do priste davat pozor. 7/10 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama