Reklama

Reklama

Profesionální vesmírný bojovník a hrdina Shep Ramsey (Hulk Hogan) v důsledku přepracovanosti nezvládne na sto procent jednu z četných akcí v galaxii a dostává 6 měsíční distanc - jinými slovy - čas potřebný na regeneraci utlumené energie. Ramsey přichází relaxovat na Zem. Pronajme si pokoj v předměstském domě rodiny Charlie Wilcoxa (Christopher Lloyd), který se kvůli novému nájemníku a hlavně proti své vůli, musel vzdát vlastní výzkumné laboratoře. Neprůbojný Charlie se novému členu domácnosti vůbec netěší. Když ale zjistí, odkud vlastně Ramsey skutečně pochází a zároveň se mu podaří tajně vyzkoušet speciální vlastnosti ukrytého kosmického brnění, je nadšený. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Juto 

všechny recenze uživatele

Keď ste dieťa mate radi takéto šibnuté filmy. A ja som to videl ako dieťa a vtedy som bol nadšený. 4/10 ()

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

Proti Hoganovi je i Schwarzenegger hotový Brando. Hloupá a často až komicky trapná rádoby komedie, kterou nezachrání ani Hoganova "diskuse" s autoalarmem. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že tento snímok stojí a padá na hlavnom predstaviteľovi. Hulk Hogan je celkom obstojný komik ( hlavne svojim fyzičnom ), dej nieje vôbec náročný a má vtipné momenty. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Stupidní rodinné komedie ze začátku 90. let jako NEŘÍKEJTE MAMINCE, ŽE PEČOVATELKA ZEMŘELA nebo BEETHOVEN jsou svého druhu fenoménem. Intersoňácké VESMÍRNÉ KOMANDO má tak krásně laciné triky, blbé gagy a Hulk Hogan je tak příšerný herec, že člověk může jen sedět, kochat se a nostalgicky vzdychat. Film byl původně zamýšlen pro Arnieho a Danny de Vita, ale ti dali přednost DVOJČATůM. O dva roky později následovala druhá nechvalně známá Hulkova komediální zhůvěřilost, PAN CHůVA. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Jedním z herců, který hrál v dvojici „nájemných vrahů“, je Mark Calaway. Ve světě WWE znám především pod přezdívkou „The Undertaker“, který byl zároveň i největším rivalem Hulka Hogana v tomto druhu sportu. (Koocik)

Reklama

Reklama